Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rejkiavik radio

dlaczego wyksztalceni faceci czesto biora za zony

Polecane posty

Gość rejkiavik radio

nie wyksztalcone kobiety???? jestem zolnierzem i wielu moich kumpli - oficerow za zony pobralo sobie jakies sklepikarki albo kobiety po smiesznych gowno wartych studiach. potem i tak te babki siedza w domu i nie pracuja. tylko kilku z nich ma naprawde wyksztalcone i ambitne kobiety... czesto tez te ich zony sa przecietnej urody... dlaczego tak jest? przeciez faceci to wzrokowcy

Gość idee fix
Bo mają kompleksy i mimo wykształcenia chcą mieć tło, na którym łatwiej dobrze wypaść? :>

Gość DDDDDDDDDDFF
BO TE NIEWYKSZTALCONE SA LADNIEJSZE

Gość rejkiavik radio
no nie wiem czy te niewyksztalcone sa ladniejsze... wlasnie napisalem ze za ladne to one nie sa... wiec tym bardziej nie rozumiem kolesi ktorzy mogliby miec lepsze a wiaza sie z takimi przecietnymi gaskami... ja jestem wolnym strzelcem :P czesto jest tez na odwrot....madre babki sa zonami hydraulikow

Gość Wyspiańska
To jest powrót do trendów z "Wesela".

Gość rejkiavik radio
Brzydki Niski Beznadziejny - a na co twoim zdaniem leca? uroda tez ponoc wazna...a oni cale zycie krecili z ladnymi laskami a za zony pobrali niezbyt piekne... chyba ze strachu

bo sami zolnierze bystroscia i inteligencja nie grzesza :D po co maja sobie brac za zony, kogos madrzejszego od nich?!

Gość rejkiavik radio
no nie wiem czy oficer pilot nie musi byc bystry.... a jesli juz sie czepiac no to powiem ze przynajmniej mam mgr inż a zonka pracuje w biedronce jesli wogle zechce pracowac....

Gość rejkiavik radio
danny - czyzby zazdrosc?

Gość rejkiavik radio
uwazam ze skoczenie szkoly orlat to powod do dumy. a nie same bycie trepem

Gość rejkiavik radio
wiem ,ze ludzie chetnie pisza jacy to wojskowi sa pojebani ,nic nie robia i biora chajs... ale wszedzie jest jakas hierachia... wiem jak wyglada praca kaprala w zmechanizowanej a jak porucznika w bazie lotniczej

Gość rejkiavik radio
spoko, wybaczam ci - zazdrosc ludzka rzecz :) wiadomo...piloci w stalowych mundurach maja lepsze branie... :P

Gość rejkiavik radio
:P dzieki stary...

Gość rejkiavik radio
juz sie stary nie produkuj bo i tak nie robi to na mnie wrazenia. pewnie jestes zwyklym szarym ludzikiem bez kasy i przyszlosci . stad ta frustracja...i te bledy gramatyczne :P pozdrawiam cie zolnierskim spierdalaj!

Gość rejkiavik radio
tacy jak ty to mi moga buty pastowac :) do piet mi nie dorastasz i mozesz sobie jedynie pomarzyc o tym co ja mam a czego ty miec nie bedziesz ... zfrustrowany niewyksztalciuchu

Gość rejkiavik radio
zazdroscisz cwaniaczku ,ale nie przyznasz tego publicznie :P mam lepsza fuche niz Ty, wiecej zarabiam i laski tez pewnie lepsze wyrywam :P jak znam zycie jestem tez przystojniejszy. nie lam sie stary... to nie twoja wina ze jestes niedojda zyciowa. zegnam!

Gość migotka18
robotnice są bezpruderyjne

Gość zapytaj człowieku tych
kolegów, to będziesz wiedział. Skąd kurwa mamy wiedzieć dlaczego twoi koledzy żenią się z takimi a nie innymi kobietami.

Gość migotka18
obniżają poziom ruchania