Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakonse

pomoge samotnej mamie z dzieckiem

Polecane posty

Gość kakonse

pomoge samotnej mamie z dzieckiem mieszkamy w irlandii mamy synka 3 latka, pieska, kotka, wlasny dom. jesli meczy cie mieszkanie z ludzmi z ktorymi mieszkasz twoje dziecko i ty nie czujecie sie komfortowo chcesz wyjechac moze nawet na dobre z kraju masz prawo jazdy, diecko w wieku do lat 5 napisz do nas do kakonse@wp.pl

Gość mama28
niestety nie mam prawa jazdy :(

Gość mama28
a koniecznie musi byc prawo jazdy??

Gość zabka.zabka
dziwne jesli chodzi o Polakow w Irlandii, ale moze akurat jest z ciebie dobry czlowiek ;)

Gość mikasssss
a autko tez dasz

Gość niegłupia i nienaiwna
taaa... i będziesz pilnować im dzieciaka 24/7. za dach nad głową i wyżywienie. tania siła robocza pod płaszczykiem pomocy. ale okazja. :O

Gość zabka.zabka
w Irlandii sporo cwaniakow ja bym uwazala :p

Gość niegłupia i nienaiwa
zabka bo o to chodzi. ściągną sobie jakąś naiwną, dadzą jej jakieś marne grosze, ciasny pokoik na poddaszu albo w piwnicy. a ta będzie im sprzątać, prać, gotować, psa wyprowadzać i po kocie sprzątać i dzieciaka niańczyć od rana do nocy. takiej wyrobnicy na każde skinienie szukają. a to wszytko za wspaniałomyślnie ofiarowany dach na głową, żarcie i 100 funciaków tygodniowo. i jeszcze "pomocą" to nazywają. cwaniaki.

Gość Kajkaaaaa
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przepraszam z góry, że wtrącam się nie na temat zupełnie, ale założyłam osobny temat a nikt mi nie odpowiada do tej pory , a ja się martwię o koleżankę, nie wiem czy dzwonić na pogotowie... Jeżeli ktoś mógłby... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4259836

Gość zabka.zabka
ja siedze w Irlandii prawie 5 lat i wiem, ze tutaj jest mnostwo takich ludzi!!! zalosne, ale prawdziwe !!! ja tam niewierze w bezinteresowna pomoc takie cos nie istnieje zagranica

Gość taaa ladna mi pomoc
cwaniactwo

Gość kakonse
widac zainteresowanie tematem jest to milo wyjasniam wiec nic nie jest bezinteresowne ja i moja zona pracujemy jednak zona 3 lub 4 dni w tygodniu w tym czasie potrzebujemy opieki dla naszego synka, mamy duzy dom i kilka wolnych pokoi (nie w piwnicy) godziwe warunki do zycia opieke szacunek przyjazn kieszonkowe wspolne wycieczki a takze przedszkole dla dziecka dla nie ktorych to wiele i do tych kierujemy te slowa pozostalym panstwu serdecznie dziekujemy za komentaze i pomoc

Gość o raju co za hieny
kieszonkowe :O Do przedszkola gówniarza oddaj. Albo niańkę za PRAWDZIWE pieniądze wynajmij. A nie jelenia za "kieszonkowe" szukasz! Dziecka i siebie Twoim "szacunkiem i przyjaźnią" nie ubierze. A założę się, że z tego Twojego "kieszonkowego" na studia też dzieciakowi nie odłoży! Porządnej pracy też sobie nie znajdzie bo 4 dni w tygodniu będzie uwiązana z Twoim dzieciakiem! Jak to nie jest wykorzystywanie to ja nie wiem jak to inaczej nazwać. Na pewno nie POMOCĄ!!!

Gość kakonse
gowniarz to ty jestes moj syn juz chodzi do przedszkola moge rowniez placic za przedszkole innego dziecka..... nie bede wiecej odpisywal na tak prostackie posty ktosia co ma iQ 12 nie wiele wie o zyciu nie potrfi liczyc nie posiada dzieci. nikt poza tym nie zaprasza ciebie do mnie zebys nie musial martwic sie o jedzenie dla siebie i dziecka bo go jawet nie masz, o ubranie i tu zakladam twoje bezguscie,kieszonkowe pewnie umiesz odlozyc pieniadze bo zarabiasz milony i stac cie na placenie za wynajem mieszkania/pokoju ubrania dziecka i siebie zaplacenie za przedszkole i opiekunke zeby zarobic te miliony bo jestes samotna matka a twoi rodzice tez nie potrafia zajmowac sie dziecmi. zainteresowane mamy zapraszam do napisania maila a to forum pozostawiam debilom zeby mogli zablysnac elokwecja dowcipem zlosliwoscia i patologia

A ja powiem tak. To jest nielegalne, chcecie nielegalnie miec nianke, nie odprowadzajac podatkow, nie zatrudniajac jej itd. Zwyczajnie naciagacie biednych ludzi, zeby na czarno, dla was robili cos za "kieszonkowe". Tego nawet nie ma sensu komentowac, lepiej wskazac odpowiednim sluzbom, i niech was namierzaja.

Gość A JA TU CZUJE jakis podstep
czemu facet pomoze samotnej mamie a nie np rodzicom(młodym rodzicom z dzieckiem) po co ci ta samotna mama? jesli zgłosi sie 5 osob zrobisz casting?

Gość jak sprawdzic waszą rodzine
ze istniejecie a nie jestes jakims pedofilem?

Gość kasia23n
proszę o pomoc, jestem mamą 4 letniej dziewczynki , właśnie straciłam pracę w fabryce mebli , musze sobie poradzić sama ale tym razem jest na prawdę ciężko , jeśli możecie to prosze o jakąś drobną pomoc to mój nr konta 23 1050 1562 1000 0090 7556 9039 swift INGBPLPW , gdyby nie to że jestem sama z córeczką nie prosiłabym o pomoc Kasia

Gość aasik134
PROSZE O POMOC JESTEM SAMOTNA MATKA2DZIECI STRACILAM PRACE A TERAZ MOGE STRACIC MIESZKANIE JAK NIE ZAPLACE ZA CZYNSZ TO WYLADUJE NA ULICY NIE MAM SZCZEGO ZAPLACIC JAK BRAK MI NA JEDZENIE JEST MI NAPRAWDE CIEZKO MOZE SA LUDZIE O DOBRYM SERCU KTORZY BY MI POMOGLI TO MOJ NR KONT 68 1460 1181 2025 5342 3490 0002 GETIN BANK PROSZE O POMOC

Gość aasik134
ALE PISZCIE TEZ NA MEILA aasik1345@wp.pl