Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kierowca T.I.R

Wierni kierowcy T.I.R - ów !!!!

Polecane posty

Witam kolegów po fachu.Panownie udowodnijmy naszym kobietom ze jesteśmy wierni i nie robimy tego z dziwkami !!!! ponowie wypowiadajcie sie i niech nasze wyznania i wypowiedzi zatrząsną tą kafeterią !!!!

Gość Nie zwracaj uwagi na
ławkę na niego nikt nie zwraca uwagi, bo to taki forumowy troll, co nigdy nie ma nic ciekawego do powiedzenia, więc wyskakuje z byle czym. A ja jestem właśnie ciekawa jak to z mężczyznami jeżdżącymi na TIRach jest. Chciałabym zwyczajnie zacząć wierzyć w mężczyzn a w szerszym słowa znaczeniu uwierzyć w człowieka... że nie zdradza, że można ufać i takie tam...

Gość Wierny kierowca TIR-a
to wieksze SF niż Matrix

Gość spać nie trzeba
tirówki daja na stojąco, a przespać się mozna po seksie

ty jebana wywłoko blokers skoro ty ruchasz bułgarskie szmaty to totalny szmaciarz i dno z ciebie 200 metrów od mojego domu stoi taka jedna to przyjedz

Gość Niestety .....
Tirówki nie bez powodu tak są nazywane .... Poza tym wierny nie musi tego rozgłaszać wszem i wobec ... Niewierny natomiast musi stwarzać pozory ...

Gość Wierny kierowca TIR=a
to przmi jak Uczciwy złodziej, albo litosciwy sadysta

O,WLASNIE,DOBRY TEMAT...SPOTYKALAM SIE KIEDYS Z KIEROWCA TIRA,I MIMO,ZE NIE DAWALAM MU POWODOW,BYL STRASZNIE,CHOROBLIWIE WRECZ ZAZDROSNY.IMIMO,ZE NAPRAWDE GO KOCHALAM...NAWET NADAL KOCHAM...NIECHCE TAK ZYC...MOZE TO ON MNIE ZDRADZAL,SKORO CIAGLE O COS MNIE PODEJRZEWAL...W KAZDYM RAZIE ROZSTALISMY SIE PRZEZ TA JEGO ZAZDROSC,ZADNE ZAPEWNIENIA I ROZMOWY NIE POMOGLY

Gość byly TIR
nazywaja sie tirowki a stoja w tak niedostepnych miejscach ze zukiem nie mozna sie zatrzymac, zajezdzaja do nich tylko cwaniaki osobowkami np przedstawiciele handlowi swoimi fiatami seicento, i opowiadaja bulgarce jaki on jest wplywowy co on moze a ta biedna dziewczyna przytakuje mu glowa robiac nieprzerwanie loda

i ten spel kieruje dla wszystkich kierowców one nas posądzają a jak myślicie co one robią pod czas gdy nas nie ma ? ja znam odpowiedz www.czateria.pl i dają czadu potem dzwonią do ciebie ze wychodzą na zakupy lub idą do fryzjera a lądują na tylnym siedzeniu lub w hotelowym łozku z jakimś fagasem a pozniej przyjezdzasz i całujesz ja w usta w których 30 minut przed mógł byc inny kutas i liżecie resztki spermy tego fagasa.taka jest prawda ale oczywiscie one są najwierniejsze i tak bardzo za nami tesknią

Gość znammmmmm
pozdro dla kierowcow :) 🖐️

do były tir kolego masz słuszną racje pisałem tu na innym forum ze kolejki do dziwek są ale aut osobowych a kazda myśli ze mówia na nie tirówki to tylko kierowcy tira z nich korzystają a 90 procent to osobówki moge tak założyc

Gość inna żona kierowcy Tira
Kierowco TIRa a ja Ci wierze :)I wierze tez mojemu męzowi który 14 lat jezdzi po Europie Czesto zartuje sobie z TIRówek i oczywiscie zapytany czy zdradza odpowiada ze tak na kazdym parkingu Ja w to nie wierze i juz Ktos powie głupia i naiwna Trudno Wiem że nie mam pewnosci na 100 proc Ale są inne problemy ,większe niz zastanawianie czy był na Tirówkach .Pozdrawiam tych niezdradzających kierowców TIR i ich niepewne żony które mając wszystko na głowie ufaja i czekają ;)

Gość byly TIR
zdradzaja tylko kierowcy TIR a zwiazki zolnierzy, lekarzy, prawnikow sa nienaganne, smiac mi sie z was chce, sami sobie podkrecacie wyobraznie