Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfrehjgn

Solarium- praca

Polecane posty

Gość jfrehjgn

Cześć . Interesuje się pracą w solarium. Czy mając 19 lat moge juz zaczac pracować. Ile zarabia taka pni? I czy musi mieć jakieś dodatkowe wykształcenie?? Prosze o odpowiedź. :)

Gość Chocolate_Mimi
Witaj :) Do pracy w solkach biora dziewczyny z wyksztalceniem srednim czyli liceum albo technikum. Jak tylko skonczysz liceum mozesz juz isc do pracy. Stawki roznie sie wachaja, zalezy czy to male prywatne solarium czy duza sieciowka, ale tak ogolnie to z tego co wiem to stawki wachaja sie miedzy 5 zlotymi a 10zlotymi. Do tego czesto dochodza prowizje ze sprzedanych kosmetykow albo dziennego utargu. Praca jest ogolnie ok :) sama pracowalam w 3 roznych solariach, obecnie jestem na stalym zatrudnieniu od prawie 2 lat i jestem zadowolona choc nie wiaze mojej przyszlosci z praca w solarium hehhe Poradzeci zebys rozejrzala sie w gazetach i w internecie za ogloszeniemi "obsługa solarium" jest sporo ogloszen, bynajmniej w moim miescie. A tak ogolnie to mozesz powysylac swoje CV ze zdjeciem na e-maila solariow w twoim miescie- moga nie dawac ogloszenia do internetu ale jak tylko beda potrzebowac kogos do pracy to beda wybierac wlasnie z tych cv ktore przez ostatnie miesiace przyszly do nich na maila , ja tak jedna fajna prace zlapalam :) wiec pozdrawiam i zycze powodzenia :)