Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25laaaatkaaaa a

poleccie sposob na obtarcia przy seksie...nawilzenie nie pomaga.

Polecane posty

Gość 25laaaatkaaaa a

nasz seks trwa ok 15 min, na drugi numerek, tego samego dnia nie ma juz mowy :(, cierpie niemilosiernie, tzn wejscie do pochwy. nie jest to problem nawilzenia, bo naprawde jestem bardzo mokro (az chlupie) z natury, ale probowalismy mimo wszystko olejkow itp - obtarcia jak sa tak byly. co mozna poradzic :( ? pozniej sikanie, chodzenie, majtki, wszystko sprawia mi straszny bol.

Gość szklanka wody zamiast

Gość olej jarka
olej kujawski z pierwszego tloczenia

Gość 25laaaatkaaaa a
ma jednego stalego partnera od 2 lat, problem mam od zawsze :O. nie mam zadnej infekcji, a kiedy mialam - nie uprawialismy seksu. zazdroszcze kobietom ktore moga 2-3 razy pod rzad :(. ja wytrzymuje max 15-20 min i boli gl wejscie :( (nie daj boze, penis wyleci i trzeba go wlozyc raz jeszcze :( ).

Gość Wyręczam klasyka
Poka fote

Gość 25laaaatkaaaa a
raczej sredni, ok 16cm na dlugosci i 12-13 na obwodzie. zaczynamy zawsze gra wstepna (nie ma mowy, zeby wszedl ot tak :O)...dopiero jak uda mu sie wlozyc 2 palce przechodzimy do seksu. staram sie max rozluznic, czas "pre" :O tak, ze miesnie kegla sa bardzo rozwarte, ale nie pomaga...boli, piecze.

Gość drente
25latkaaaa ja cie dmuchne tak ze zadnych otarc nie bedzie ok?

Gość posmaruj se psite tawotem
a chuja smarem grafitowym

Gość 25laaaatkaaaa a
poradzcie cos, prosze :( to nie jest normalne. bylam u lekarza, jestem zdrowa, wszystko w budowie ok. kochamy sie bez prezerwatywy, wiec to nie zadno uczulenie. nie sadze bym byla za ciasna, bo on raczej by to czul, a uwaza, ze jest ok, wszystko w normie. przy palcach, seksie oralnym nie ma tego problemu.

Gość moze masz wary obciągary
inaczej nazywane motylem nielotem

Gość ja tak mialam z 1 parnterem i
ja tak mialam zawsze z 1 partnerem, zawsze....... myslalam, ze cos ze mna nie tak mimo, ze gin powiedzial, ze wsz ok. i dalej nie wiedzialam dlaczego tak sie dzieje. pozniej zwiazek rozpadl sie, poznalam innego, i co sie okazalo, ze wszystko pasuje jak ulal, zadnych otarc sama przyjemnosc, fakt faktem, ze byl troszke starszy i w ogole lepiej znal sie niz moj ex, ale w tym moim przypadku myalw, ze wina byla poprostu w niedopasowaniu... tak uwazam. pozdrawiam, i mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz jakies roziwazanie, bo wiem, ze to nie jest do konca przyjemne, mimo nadzieji...:o

Gość watpie zeby to byla choroba
raczej koles nie skupia sie na partnerce, tylko na sobie. moze wydaje mu sie, ze jest delikatny, ale dla parnerki wcale nie jest. zapewne technika jego kuleje, skoro partnerka nie jest zawsze przygotowana i ja boli 🖐️

Gość masz wybrakowana cipe
To wszystko czernobyl.

Gość 25laaaatkaaaa a
nie jest egoista, wrecz przeciwnie, czasem gra wstepna trwa baaardzo dlugo, i jestem prawie przy orgazmie. czy to technika...? nie sadze, bo na jezdzca, gdy to ja wiode prym, mam to samo :(.

Gość co wy tu na kolesia zwalacie
Jak ona mowi ze jest mokra ze az chlapie i malo co sie nie utopi. Trzeba jej cipe przeszczepić :D w koncu mogla zdarzyc sie wybrakowana :P ROTFL

Gość 25laaaatkaaaa a
mnie ciipka w srodku, jako taka, nie boli, tylko wejscie. pozniej jest czerwone, podraznione, pieczace. nawet nie wiem jak sobie radzic z tym po, mecze sie pare dni. boze, jak wy mozecie, pare razy pod rzad :( ?

Gość mnie bolalo kiedy
facet wykonywal takie mikroruchy wkladal tylko glowke pena :o i to mnie podraznialo tylko..a on przy tym dochodzil :o

Gość dyspareunia
Zacznij szukac dobrego zakonu :D hie hie

Gość a moze znacie jakas dobra masc
na podraznienia, po ?

Gość 25laaaatkaaaa a
rety, ja i ostro i szybko :O ? nigdy przenigdy ! tzn probowalismy juz roznych rozniastych technik, powoli, plytko, szybko, glebiej, zawsze konczy sie bolem. pisalam, ze na chwile obecna nie mam zadnej infekcji, podobnie jak cytologie mam prawidlowa! lekarz twierdzi ze wszystko u mnie.

Gość kup sobie sudocrem
Dzidziusiu :D