Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutafruta1234355

Archiwum gg

Polecane posty

Gość tutafruta1234355

Mam podejrzenia co do wiernosci mojego mażonka.W sumie jestem na 90% pewna ż e się puścl z koleżanką dawną ( kontakt odnowiony oczywiście przez naszą -klasę) klika z nia na gg,chciaam żeby pokaza mi archiwum,ale on je wtedy szybko skasowal.Wiem ,że są programy do odzyskiwania i powiedzialam żeby to zrobi,przyparty do sciany jakiś program znalaz i podobno się "nie da" odzyskać niczego.Mam wiec pytanie,naprawde czasami sie nie da i z jakich to wzgledów sie nie da.na koniec najlepsze moj slubny jest INFORMATYKIEM i dla niego powinnato być pestka.Czuje ze cos kreci.Z gory dziękuję za informacje.

Gość jasne że kreci
tez jestem infomatykiem

Gość tutaruta123456
No jakies kity mi wkreca ,że dane na serwerz i jakies tam bla bla bla i że czasami sie nie da,ja laikiem w kwestiach informatycznych jestem wiec nie wiem, kurde sama może coś spróbuje,ale jako żona informatyka w wiekszości tych kwestii wyręczana byam i teraz to pokutuje niestety :-( może mi ktoś podpowie jak to sprawdzić? bede wdzieczna.Pozdrawiam

No bo się nie da jak skasował to skasował to co było na dysku C , bo tam to sie zapisuje (chyba ż emasz gg na innym dysku) Chyba że pójdziesz z kompem i wybulisz dużoo kasy z odzyskiwanie danych z dysku - co jest nieopłacalne

Gość olaco ma fajnego bola
No mnie tez to interesuje wiec podnosze i sledze odpowiedzi

Gość pomysl troche
wpisz w google odzyskiwanie archiwum gg

Gość a jestes pewna
ze to jego kolezanka ;) A moze to jego pierwsza milosc ?:)