Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam o rade

jak odswiezyc zapach w pralce ??

Polecane posty

Gość pytam o rade

po kilkukrotnych praniach z pralki ( bębna ) unosi sie niezbyt przyjemny zapach....mimo, iz uzywam plynow do plukania ubran co radzicie ?? bo ubrania tez zaczely niedawno tym smrodkiem przesiakac ?? moze nastawic pralke z samym plynem ??? juz sama nie wiem... doradzcie

Gość ja tylko wiem tyle ze
po raniu nie powinno zamykac sie bebna, lecz drzwiczki powinny byc ulylone, a najlepiej calkowicie otwarte, sotujesz sie do tego zalecenia??

Puść pralkę na pusto, zamiast proszku wlej octu i sody oczyszczonej. Ja dawałam pół szklanki octu i wsypywałam sodę - uwaga mocno się pieni.

Gość ja tylko wiem tyle ze
errata : po kazdym praniu nie powinno sie zmykac drzwiczek od pralki******* tam wyzej z pospiechy glupote walnelam :o

Gość pytam o rade
tak, pralka po kazdym praniu jest otwarta :) Renatko, sprobuje zastosowac Twoja rade - ale czy z kolei nie bedzie smierdzialo octem ? sode tam gdzie proszek a ocet tam gdzie plyn ?

Gość jest specjalny środek do czysz
enia. Jak znajde linka to puszcze. Mialam ten sam problem. Nic wczesniej nie pomagało! A ten o dziwo sie sprawdził. I rada z dzwiczkami tez warta uwagi.

Gość o mam już
To ten. POLECAM

Gość pytam o rade
przyznam ze pierwsze slysze o tym produkcie, ale bede sie rozgladala w jakim sklepie występuje najczęsciej ??

Gość mamadosia
wypierz coś na 95 stopni. Wszelkie zarazki się wygotują i nie bedzie śmierdziała. 100 %

Gość pytam o rade
dzieki mamadosia za propozycje :), jak to nie da rady, chcoaiz watpie to wyprobuje po kolei wszystkie inne rady dzięki :)