Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewzcyna

Wstydzi sie kupic prezerwatywy.

Polecane posty

Gość dziewzcyna

A kto moj facet.I dzis seksu nie bedzie.I jestem zla.A dlaczego bo skonczyl mi sie okres i mam ochote.

Gość You stupid women
a Ty nie potrafisz kupić?

Gość jesteś moim ideałem

bo moze miala dlugi okres przy krotkich cyklach i miesci sie w dniach potencjalnie płodnych?? jedyne PEWNE dni niepłodne to faa niepłodności poowulacyjnej. to co przed owulacją zawsze jest ryzykowne..

Gość dziewzcyna
Dzis mam 8 dc.Nie kochamy sie bez gumek.Za duze ryzyko.

Gość dziewzcyna
ja tez sie wstydze.

No dobra, pas. Ale: Żaden środek, a zwłaszcza guma nie zapewnia całkowitego zabezpieczenia przed wpadką. To już trzeba stosować dwa, np. guma i globlka. Ja kiedyś prówałem szklankę wody, jedyny skuteczny środek,ale nigdy nie udało mi się tego zastosować do końca.

Dziewczyna, to kup tą gumę w samoobsługowym, spoko kładź na ladę i niech jedzie. Dorzuć paczkę pieluch dla niepoznaki.

po co ma kupować drogie pampersy ? patentex w aptece, Dziewczynko dostaniesz i już przestańcie z męską rzeczą ;) jak mam ochotę na seks i robię wizytę niespodziankę, w nosie mam podział ról, mogę wskoczyć po prezerwatywy i mniej kobieca się przez to nie czuję

Gość dziewzcyna
Poszedl i kupil.Widac tez ma ochotkena wieczorne przytulanko.

ja bym sie raczej zapytala po co ma W OGÓLE kupowac pieluchy?? :) "jak mam ochotę na seks i robię wizytę niespodziankę, w nosie mam podział ról, mogę wskoczyć po prezerwatywy i mniej kobieca się przez to nie czuję" no przy "nagłej potrzebie" to sie nei dziwie.

Gość byłem przez jakiś czas
sprzedawcą w kiosku, jak sobie wspomnę tych wstydlwych idiotów, to mnie aż skręca ze śmiechu, Dla sprzedawcy to tylko towar, i abyś idioto kupił i cały kontener, to ja bym zarobił......

moje też do końca poważne nie było chociaż moja koleżanka kupowała prezerwatywy i apap ;) żeby nie było, że tylko po to przyszła nie koniecznie nagła potrzeba, zwykłą ochota, później jakoś wszystko jedno, kto co kupuje

Zresztą jak widać na załączonym obrazku poszedł i kupił, wiec autorka już pewnie odpadła od komputera. No i do dzieła!

Gość dziewzcyna
Juz mi ochota przeszla.Moze potem mi sie zachce.

Gość dziewzcyna
I co debil kupil w kiosku! Jak ze mnie wyszedl, okazalo sie ze peknieta i sperma tylko splywala :/ Teraz on jutro idzie i placi 70zl za tabletki po.