Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebista egoistka

nie chcę mieć dzieci

Polecane posty

Gość zajebista egoistka

j/w. w moich planach na życie nie ma miejsca na dzecko. i nigdy dobrowolnie nie bede przechodzic przez koszmar porodu. mozecie mi juz pociskac.

Gość egocentryzm górą
Ja też nie chcę! :classic_cool:

Gość pociskac to ci mozna
za zakładanie tematu który wielokrotnie był już obrabiany widac,ze chcesz dziś zostac pociskana

Gość Sexy Vampire
Ja też nie chce, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Często widze tu podobne tematy i zawsze na koniec jest zdanie typu możecie teraz po mnie pojechać itp. Lubicie jak się po was jeździ? :D

Gość zajebista egoistka
nie chce teraz nikogo urazic ale nie rozumiem jak kobiety mogą chciec mic dzieci, niszczyc swoje cialo, pozwalac sie upokarzać podczasd porodu i skazywac się na męki zeby miec dziecko. I mówią ze caly bol mija w momencie gdy ma sie dzidziusia czyli swoje najwieksze szczescie. przeciez dziecko to jeden wielki problem który uwiazuje człowieka jak na smyczy, trzeba sie nim zajmowac 24h/ dobe a po latch użerać sie z wrednym nastolatkiem. Sama wspólkczuje mojej mamie jakie cyrki miala ze mną i z bratem.... nie pojmuje jak można na wlasne życzenie męczyc sie przez 9 miesiecy żeby stworzyc sobie jeden wielki PROBLEM.

a widziałaś kiedyś taki topik w stylu-nie chce dzieci gdzie nie ma sfrustrowanej matki polki która swoim zachowaniem pokazuje ze ta decyzja jest idealna-choć uparcie twierdzi ze się mylisz? Ja tez nie chce słyszeć o dzieciach...może za kilkanaście lat-adopcja.Ale instynktu macierzyńskiego nie posiadam i nie chce dożyc dnia gdy on mną zawładnie...

Gość zajebista egoistka
mozliwe ze duzo jest takich tematow ale jakos zaden nie rzucil mi sie w oczy wiec zalozylam nowy. A czy ktos oburza się gdy codziennie kilka staraczek zaklada nowe topiki???

Gość jak ktos bedzie odpowiadał
na ta głupia prowokacje to też go cisne :D

Gość bojabojaboja
Jakoś to wszystko tak natura skonstruowała, że kobiety dobrowolnie i z pełną świadomością skutków jednak sie na to dziecko decydują, rodzą i wychowują. Dla mnie głupotą jest się zapierać mając nawet nie kilkanaście a dwadzieściapare lat, że dziecka to nigdy i koniec. Sama po sobie widzę jak bardzo myślenie w tej kwesti zmienia się z wiekiem. I to dosyć szybko i diametralnie. Ja zawsze mówiłam, że na chwilę obecną nie chcę dziecka. Ja tam nie mam nic przeciwko kobietom, które się jednak na dziecko nie decydują, uważam, że nie każdy nadaje się do roli matki i jak któraś nie chce mieć dzieci, to niech lepiej ich nie ma niż miałaby później zalić się na forum, że nie kocha dziecka, bo tylko ją denerwuje.

Gość adam maczo men
kobiety po porodzie maja szerokie pochwy

Gość pro-vokatorka
Ech, co za brak kreatywności w tworzeniu prowokacji... Specjalnie założyłaś temat, bo wiesz, że zakochane w swych pociechach matki polki zaraz zaczną po Tobie jeździć. Sztuka to stworzyć taką prowokację, która będzie innowacyjna i która nie będzie zbyt oczywista.

Gość gfce
ja tez nigdy nie bede mial dzieci

Gość temat nudny i nic
nie wnoszacy. Nie chcesz, nie miej,tyle.