Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsohd

sex a spowiedz

Polecane posty

Gość hsohd

czy przyznajecie sie przy spowiedzi do uprawiania seksu nie bedac w zwiazku malzenskim?

Wychodząc z koncepcji dochodzimy do konkluzji, że nasze reperkusje są antyferente i interferente, a zatem determinizm polatywny, w aspekcie środków retrospektywnych nie incydybuje się w kategorii absolutu.

Gość ja od niedawna
ja od niedawna się przyznaję, dla księdza to nie jest szokujący grzech (choc czasami można nieźle posłuchac... )

Gość jz przyznaje sie do
uprawiania poza małżeńskiego seksu:D

Gość trtr
Moim zdaniem etap w życiu gdy jest się gotową kochać z mężczyzną, z całym oddaniem i odpowiedzialnością, to jednocześnie etap gdy już dawno powinno się wyrosnąć z dziecinady jaką jest zwyczaj "spowiedzi" w kościele katolickim. Po prostu albo jest się człowiekiem dojrzałym uczuciowo, albo półgłówkiem praktykującym jakieś gusła.

Gość gorejący
a zauważyliście ,że jak się to opowiada to czasami ksiądz się dziwnie zachowuje i się ślini. często zaraz robi przerwę w spowiedzi i gdzieś ucieka.potem wraca leniwie :P

Gość karolina-18 .
Ja sie przyznaje, przeciez ksiadz tez chlop i lubi sie podniecac jak mu opowiadam, przepraszam, spowiadam sie ze szczegolami ...

Gość polityk
przeciesz to nofy sztab wyporczy tonalda duska. skond on ich wsioł