Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek87

seks z starszą kobietą

Polecane posty

budowac związek z kilkanaście lat starszą kobietą, to nie jest za bardzo dobre posunięcie, (oczywiście są wyjątki). Tu chodzi o sam seks, czerpanie z tego przyjemności i dawanie tej przyjemności drugiej osobie, kobieta zadowolona z seksu z przystojnym, młodym chlopakiem, a chlopak zadowlony z zaspokojenia niejako swojej fantazji (bo jak już pisalem chyba każdy facet o tym marzył, np nauczycielka). A czemu miałby się śmiać to nie wiem.

Gość FREEGEE
Słuchaj ja nigdy nie marzyłem o sexie ze starszą, mam 35 lat i wiesz z kim mi się marzy sex? z 18 latką.

Gość rycząca trzydziestkaa
no tak masz rację żmijowaty,sto lat temu odkryłamże faceci chca zawsze a bez zobowiązań to już wogóle,dlatego nie mem problemów z facetami,dokładnie wiem czego chcą i jeżeli ja tez chcę to może być fajnie,ale miło być inteligentnie poderwaną

Gość ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH
tez w tym prawdy jest troche ale to zalezy od gustu bo znam takie kobiety ktore na slowo ty dziwko czy kurewka maja dreszcze i bardzo lubia byc wyzywane i czuc sie jak dziwki kazdy lubi co innego))

Gość nigdyprzenigdy
stare babska:)

jai twoj zmij a ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH to chyba jest ruznica chamie i czubku?

Gość ZMIJATYCHUJUROZJEBIE CIE
napisz na nk to zobaczysz czy jestem ?

no młodsi się gapią,tylko smiałości im brak i tyle,jedni lubią młode kozy,inni stare kozice dla każdego coś miłego

ale się wężowo zrobiło

wezykkkkkkkkkkkk jest milutki dluuugi i slodziutki )>

rycząca trzydziestkaa obys się kiedyś nie obudziła z ręką w nocniku że już tn wiek a ty ani męża ani dieciaka nie masz,a może tak jest i stąd ten nick.

nie wiem po czym wnioskujesz że jestem bezdzietną starą panną,ja po Twoim nicku mogę wywnioskować że lubisz uwiesić się na facecie,ale równie dobrze może oznaczać to cokolwiek,ja mam poprostu 30 lat

i tak sie kiedys by obidzila tylko ze strata wieksza bo mniej by przezyla bo kazdy zwiazek albo sie rozpadnie albo sie zmienia w nude bo na poczatku partner jest zlotem potem srebrem a na koncu zmienia sie w braz nawet jak jest samym bogiem najprzystojniejszym facetem po latach jest nudny nie ma juz tego pozadania co na poczatku))

to nie jest tak, że jedni lubią to a drudzy tamto, mam śliczną dziewczyne, nie mam zamiaru jej zdradzić, róznimy się nieco zapotrzebowaniem na seks, tylko to taka fantazja z starszą i ta ciekawość jej temperamentu, który by sie pokrywał.

a rycząca już gwoli dokładnego wyjaśnienia od tematów morskich,a nie od płakania że nie mam męża i dzieci,bo mam

a 30 wyraźnie napisała, ze nie wiedzieła na początku ile lat ma ten chłopak. W rzeczywistości niemal kazda by chciała tego spróbować :P

poczekaj Grzesiek pare lat Twoja dziewczyna też będzie po trzydziestce może jej zapotrzebowanie wzrośnie i marzenia się spełnią :)piszę to bez uszczypliwości czy coś

ni wiem jak da ciebie, ale nam mnóstwo udanych związków, i sa szczęśliwi ze sobą, maja już duże dzieci wiele razem przeszli a mimo wszystko kochają sie równie mocno jak na początku. A tobie rycząca współczuje że pomimo wieku nadal jestes niedojrzała emocjonalnie ale to typowa cecha dla takich jak ty,,,

TYPOWA CECHA TO GLOPOTA TAKICH ZACOFANY LUDZI JAK TY KTORZY WIEDZA WIELKIE GU O KIM A SIE WYPOWIADAJA PO DRUGIE BYCIE Z JEDNA OSOBA CALE ZYCIE TO BZDORA wpojona nam wieki tem przez glupia religie niejestesmy do tego stworzeni sa religie panstwa gdzie facet moze miec 10 zon wiec nie gadaj tu glupot widze ze zagozala katoliczka jestes do tego nie za inteligenta hehe

"pani psycholog" przeczytala kilka postów innej kobiety na forum EROTYCZNYM i już zna jej sfere emocjonalną! lol ! W dodatku jeszcze ją ocenia, a inni to po 5 latach studiowania do wystawienia takiej opini potrzebują wielu godzin na kozetce ;]

emocjonalne niedorozwinięcie to dawać w stopce cudzy profil w ramach zemsty,nic o mnie nie wiesz,ani o moim życiu,ani o małzeństwi,tak też znam takie pary ale nie jest ich wiele,nie powiem że nie zazdroszczę,czasami tak.Trudno mi zrozumieć że na podstawie tego tematu wyciągasz daleko idące wnioski.A tak na marginesie będę złośliwa nikt nigdy mnie nie rzucił,raczej prosili bym nie odchodziła,może czas coś zrobbić bluszcz ze swoim życiem

jakoś mniej takich religii żeby kobieta mogła mieć 10 mężów ;)

hehehe ja nie mam religi wiec olewam to po drugie nasz kraj jest 20 lat zacofany zabobony i zjebane poglady dno ludzie na niskim poziomie wiedzy

zreszta powiem ci cos ja wogole mam inne poglandy na wszystko kotku bardzo lubie sex jestem bardzo nowoczesnym i otwartym facetem nie zgadzam sie i nie lubie wielu polskich zabobonow zacofanych 20 lat bo jak facet powie ze ma chec na jakas kobiete i by ja przelecial to jest nic nie normalnego a jak kobieta powie zeby zerznela jakiegos ostro to juz jest dziwka albo nie normalna a kobieta tak samo lubi sex jak facet i tak samo go potrzebuje i to jest wlasnie klucz zycia i zdrady brak rozmowy na temat sexu zacofanie brak wiedzy i milosci ktora jest bajka bo nie wazne jakiego masz partnera moze on byc naj przystojniejszy bogaty slawny piekny nawet aktorem z holywood ale zycie jest takie ze na poczatku zwiezku partener jest dla ciebie zlotem potem srebrem a na koncu zmienia sie w braz i jest zwykly ktorego znasz na wylot i nie ma tej namietnosci co na poczatku nawet jak jest samym bogiem bo latach jest dla ciebie zwyklym nie ciekawym facetem ktorego znasz juz tak dlugo ze niczym cie nie zaskoczy nuda nuda i jeszcze raz nuda takie jest zycie niestety bo to ze zyjemy z jednym partnerem kilka lat jak juz muowilem zostalo nam wpojone przez religie wieki temu ale nie jestesmy stworzeni do zycia z jedna osoba cale nasze zycie a zyje sie raz wiec trzeba korzystac bawic sie i uprawiac tyle sexu ile tylko mozna taki jestem tak samo jak umawiam sie z kobieta odrazu mowie jaki to bedzie zwiezek i nigdy nie oszukuje bo brzydze sie klamstwem i falszem

ZALOSNY DUPKU NAPISZ DO MNIE WIADOMOS NA TEN PROFIL NK DAWAJ PRZEKONASZ SIE LESZCZU GUWNO WARTY PSIAKU CZEKAM 5 MIN!!!!!!!!!!!!!

Żmij gorzej już nie będzie i to nie jest romans,nie czuję nic do niego,nie marzę o nim,że zostawi dziewczynę,bo zdaje się że ją ma i zostanie ze mną na zawsze,umawiamy się na seks i to wszystko,każdy ma z tego jakąś korzyść,zdaje się nawet ta jego dziewczyna

JEST TYLKO JEDEN ZMIJJJJ JA TEN CZARNY TO MOJA KOPIA MA JAKIS PROBLEM CHLOPK CZEGOS MU BRAKUJE HEHEHEH

JUZ CI MOWIELEM DZIECKO TWOJ NICK DO MOJEGO TO JAK FERRARI JA I POLONEZ TY ROZNIA SIE O JAKIEJ TU KOPI MOWISZ UMIESZ CZYTAC DZIECKO?

Żmij jestem pod wrażeniem przenikliwości,kobiety dokładnie tak mają.,czego wielu facetów nie jest w stanie pojąć bo mężczyźni zdradzają z bardziej prozaicznych powodów,a właściwie jednego,testosteronu :) nic czas do wyra o 4 trzeba wstać,miło było dobrej nocy chłopaki

TRZYMAJ SIE KOTKU JA CHCESZ PISZ NA NK DO MNIE CALUSEK))))))