Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bab_jaga

Moze wy mi poradzice bo ja juz wysiadam od niewiedzy

Polecane posty

Gość bab_jaga

Otoz, 3 tyg. temu na koniec imprezy zaczal mnie zagadywac pewien mezczyzna. Poznie odwiozl mnie do domu (wie, bylam nieostrozna ale procenty zrobily swoje). W samochodzie gadalo nam sie swietnie i oczywiscie pod koniec zaczelismy sie namietnie calowac. Do niczgo innego nie doszlo. Uznalam temat za zakonczony. Nas drugi dzien zadz. i chcial mnie zaprosic do kina, na kolacje- odmowilam. Teraz codziennie do mnie dzwoni ale ja nie odbieram. Nie interesuje mnie, co zrobic ?

Gość Chopok
daj mu do powąchania swoje gacie

Gość koralinka.
Dałaś mu do zrozumienie, ze jesteś "nietrudna", więc stwierdził, że teraz poczęstuje Cię większa ilością alkoholu i nie skończy się tylko na pocałunkach. 👋

Gość bab_jaga
ale czego on ode mnie chce? :(. Sexu - wie ze nie dostanie bo mu to powtarzalam 1000 razy :(

Gość bab_jaga
koralinka - moze masz racje :(. Uznal mnie za latwa :(

dalas mu swoj numer, dalas sie podwiezc, dalas sie calowac, a on ci sie nie podobal, czemu wiec nie mialabys mu dac d.py? sorry, ale on pewnie tak mysli 🖐️

Gość koralinka.
dodam, ze nie napisałam tego złośliwie, tylko z własnego doświadczenia. Ja co prawda nigdy nie wsiadłabym do auta z obcym facetem, ale bywało w czasach licealnych, że całowałam się namiętnie z facetem na imprezie, a potem on nie wiedział o co chodzi, czemu nie poszłam z nim do łoża. Dla faceta nowa poznana dziewczynka, które daje się całować i delikatnie dotykać, jest po prostu łatwa i zachęca do seksu. Zmien postępowanie, ja zmieniłam i więcej nie było nieporozumien ;)

Gość bab_jaga
Ja nie jestem mala dziewczynka- przed 30 :(. Bez faceta i sexu 12 miesiecy to i tak dobrze ze wtedy nie uleglam . To byla szalona impreza z przyjaciolkami i znowu chcialam sie poczuc jak malolata. A odnosnie tel. to ja mu go nie dalam tylko moja kumpela :(