Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notabene mea culpa

Nie sądziłąm, że mój ex...

Polecane posty

Gość notabene mea culpa

Nie myślałam, że mój były może mieć takie zaburzenia emocjonalne (bo chyba tak trzeba nazwać to co robi). Po rozstaniu wypisuje do mnie, że zacznie przeze mnie ćpać, chlać i w ogóle, że życzy mi wszystkiego co najgorsze, bo go zostawiłam. Nie pasowaliśmy do siebie, chciałam spróbować, bo było miło na początku, ale potem widziałam, że nic Nas nie łączy tak naprawdę. Wszystko mu przeszkadzało, czepiał się, zabraniał itd. Postanowiłam zakończyć związek. Teraz mnie obraża, maltretuje o powód juz z 15 raz, choć podałam mu go, wmawia mi faceta na boku i napisał mi smsa, że nażarł się tabletek, zapił i zasypia już i że to moja wina i rano mogę zadzwonić się przekonać. Wiem, że napisał to żeby wymusić moją reakcję, zawsze tak robił! Jak np. sie o coś pokłóciliśmy to pisał do mnie esy jakby się pomylił i niby pisał do koleżanki takie teksty, żebym była zazdrosna! Często się zaczęło to zdarzać i miałam dość, pomyślałam, że coś nie tak... Jak można co 2, czy 3 dzień mylić się i pisać do innej osoby? Mi się nie zdarza to w ogóle. Ogólnie mam dość obwiniania mnie, nie zdradziłam go, nie oszukałam - szczerze podeszłam to tematu i zakończyłam związek delikatnie, naprawdę tak jak było to możliwe. Niby rozumiał, a teraz takie rzeczy. Kurcze chciałabym już mieć spokój :(

On Cię po prostu szantażuje emocjonalnie, strasznie niedojrzały jest. Nikt nigdy nie może odpowiadća za czyjeś samobójstwo, bo samobójca sam jest świadomy swoich czynów. On Cię chce zastraszyć i próbuje wszystkich możliwych sposbów. Musisz, to przeczekać.

Gość bubu22
czy to naprawde a taki problem zmienic numery telefonu i gadu i nawet email?

Gość prawda jest taka że ty
wszystko zmyśliłaś, poznaje cie po numerze ip. Wiem nawet ze klikasz z Gorzowa. Dzisiaj rano wtrąciłaś watek,ze zostawił ci chłopak a ty jestes załamana. Jestes zenująca.

Gość qqqqqws
ciekawe jak po ip ja poznalas? gdzie sie tutaj ip wyswietla? haha