Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusia

Dlaczego mezczyzni niedoceniaja kobiet?

Polecane posty

Gość EGZE
z innej beczki --- za to Ty uważasz takie błędy za nic złego, a laska niech dalej robi sobie wstyd???? Jak widzisz rażące błedy, to chyba lepiej kogoś uświadomić. A do tej pani raz nie dotarło, bo dalej byki wali te same, oczywiście z "pośpiechu" i z winy klawiiatury!!!! Dyplomu nie trzeba, bo to naturalna sprawa pisac poprawnie, nie trzeba za to wyróżnienia. Raczej jak ktoś robi takie błędy i kaleczy własny jezyk, to coś z nim nie tak. Jak czytam coś takiego, to reaguję, chyba naturalna reakcja. Może lepiej udawać, że jest ok??? I niech żyje w błogiej nieświadomości???? Może ma dyslekcję, to można zbadać, ale trzeba uświadomić sobie, że ma się problem - a nie udawać, ze go nie ma i wyzywać tych, którzy go widzą.

Gość agaagusia
kurwa ludzie wezcie sie w garsc...jak bede chciala to bede robila przerwy w zdaniach a jak nie to nie...huj was to obchodzi kto okim pisze i na jaki temat i czy wciska spacje czy nie a moze kurwa ja niema spacji!!!!!!!!!!!!!,nie macie co robic to do roboty sie wezcie

Gość EGZE
nie trzeba byc alfą i omegą, żeby przeszkadzały mi takie będy!!!! Wystarczy znać własny język i uważać na lekcjach, czytać ksiażki, itd. Teraz ma efekty. Tylko jak piszemy po raz setny o tym, to ta dalej to samo. Może potem pomyśli, mam nadzieję.

Gość agaagusia
no wlasnie zrobilam mu z polykiem, teraz robie bledy bo mi sperma zalepia oczy, nie trafil tak calkiem do mojej papy

Gość iloraz inteligencji
"okim"??? co to??? od oka może pochodzi to słowo??? hahahahaha I nie przerwy w zdaniach, tylko "nie" osobno, np. "niema spacji" -- ma być: "nie ma spacji" - tobie chyba trzeba tak tłumaczyć, bo nie dotrze.

Gość agaagusia
pewnie ze od oka, przeciez pisze ze to sperma zalepia mi oczy

Gość agaagusia
podszywacz wspolczuje zycia seksualnego...nie ma kto ci laski robic to tu sie zalisz...

Gość julka d
nie macie co robic to do roboty sie wezcie no nie wiem, kto powinien się wziąć do roboty... Chyba raczej ten, co pisać poprawnie nie umie. Słownik i się ucz - albo wróć się do podstawówki, bo synek będzie zaraz przerabiał to, w czym masz braki:)

Gość a ja troche z innej beczki
EGZE -> wyobraź sobie, że jestem bardzo wyczulona na błędy ortograficzne. Ale nie będę komuś tym dupy zawracała, tym bardziej, że nie znam autorki. Jej życie, jej sprawa. Temat jest o czymś zupełnie innym. Owszem, można zwrócić uwagę, ale nie zaśmiecać tematu o tym "że w ogóle pisze się tak a nie inaczej" etc. Mój facet też notorycznie robi błędy, staram mu się jakoś pomóc, chociażby grając w Scrabble, ale robię to tylko i wyłącznie dlatego, że jest ze mną związany, chce ze mną spędzić resztę życia. A autorka? Niech sobie pisze jak chce. Jeśli jej to nie przeszkadza, ani nikomu innemu z jej otoczenia, to niech sobie dalej tak pisze. Proste.

Gość EGZE
Pisząc na forum naraża sią na takie uwagi, bo niestety nie każdemu jest obojętny tekst z samymi bykami. Czyta to wielu ludzi, więc wypadałoby to jakoś napisać po polsku. Moż edzieki temu dziewczyna potem trochę to przemysli.

Gość agaagusia
no to chyba napisalam ze jak bede chciala to bede robic spacje a jak nie bede chciala to nie bede robic...wiec daruj sobie

Gość agaagusia
apropo nie pisze sie ,,moz'' tylko,, moze''

Gość EGZE
pomijjąc fakt, że np. jej dzieci też zbiorą żniwo niedouczenia mamusi - bo czego ona je nauczy???? Więc to nie tylko dotyczy autorki. Nie tylko w szkole dzieci się uczą.

Gość agaagusia
zgadnijcie czy teraz robie bledybo niechce misieuzywac spacji czy dlategozejestemnieukiem?

Gość EGZE
aleś głupia, widzisz, że to literówka. "e" przeszło mi do następnego wyrazu. Nie porównuj tego do swoich byków.

Gość 212sexy
Wg. mnie kobietom często wydaje się , że są niedoceniane przez mężczyzn, a tak nie jest. Jak już mężczyzna jest z nami to przecież kocha nas i daje do zrozumienia, że nas sznuje, podziwia oraz DOCENIA. :)

EGZE -> Twoje dzieci? Nie Twoje. Skoro tak bardzo Ci zależy na dzieciach, to proponuję wyjść teraz z domu i zajrzeć do pierwszej lepszej patologicznej rodziny. No bo przecież tak bardzo Cię to wszystko boli :]

Gość agaagusia
to prawda tyle ze nie zawsze to odczowamy...wsumie to chybazalezy od mezczyzny...jeden da to do zrozumienia a drugi nie...moj nie zawsze daje choc wiem ze kocha

co do tej patologicznej rodziny to zapraszam do swojej

co prawda zdradza mnie i bije ale wiem ze kocha

tak tak :) podszywacze...

Gość 212sexy
Ja wiem, że my byśmy chciały, żeby faceci nas na każdym kroku doceniali.:) Przynajmniej ja bym tak chciała. Ale to tylko marzenia. :)

Gość agaagusia
ty EGZE!!!ty to sie od moich dzieci odpierdol,zajmij sie lepiej robieniem swoich...wiem co napisales...wiec ty niezwracaj mi uwagi czy jest spacja czy jej nie ma ok bo sama widze co gdzie jest...i juz powiedzialam moj temat niejest od tego bys mi sie tu wpierdalam w zycie ok

Gość iloraz inteligencji
"odczowamy...wsumie" to mówi samo za siebie, jakie pokolenie rośnie w domach, gdzie matki były nieukami!!!!!!!! Niestety, mnie też interesuje to zjawisko, bo niedługo moje dziecko będzie się obracało wśród analfabetów totalnych, a więc owszem, nieistotne czyje dzieci, istotne, że rośnie pokolenie tłuków przez takie mamusie.

Gość agaagusia
ty chyba nie wiesz co to znaczy patologia, a doskonale wiem kiedy pisze autorka a kiedy podszywacz... ja nie wymagam by moj maz mi mowil jaka to ja jestem wspaniala itd ale tak choc troszke pomyslal otym kto to wszystko dla nas robi

Gość iloraz inteligencji
proponuję autorce pisać najpierw w wordzie, niech sprawdzi Ci automatycznie pisownię (chyba zawału dostaniesz na widok samych korekt) - popraw i wklej, bo tego się czytać nie da.

iloraz inteligencji -> to do jasnej cholery nie czytaj!

Gość agaagusia
a moze mam kazda literke pisac dokladnie z kreskami kropkami i przecinkami co?!!!!

Gość 212sexy
Każdy popełnia błędy w pisowni. Możemy zawsze kogoś poprawić. Rzeczą ludzką jest popełnianie błędów. :)

212sexy -> w końcu ktoś normalny :)