Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspirant_mlodszy

Moja dziewczyna jest.........dziwna.

Polecane posty

Gość aspirant_mlodszy

Witam. Pisze tutaj poniewaz od jakiegos czasu zastanawia mnie moja dziewczyna a mianowicie to ze jest...dziwna -Ma tak dobry sluch ze slyszy kazde moje mrukniecie pod nosem i szept z dalekiej odleglosci, ma dobra intuicje.. -Czasami sie jej nawet boje bo napisala do mnie dziewczyna na naszej klasie ze jej sie podobam a ja oczywiscie ze wzgledu na to ze mam juz dziewczyne nie podjalem rozmowy po dwoch dniach zobaczylem na jej profilu komentarz mojej dziewczyny zeby sie ode mnie odczepila. -Pewnego dnia chcialem jej bez okazji kupic bukiet kwiatow, wiec kupilem poszedlem do niej a ona miala juz umyty i przyszykowny taki stary wazon (nie mogla zobaczyc z okna ze ide z tymi kwiatami bo przyjechalem samochodem i zaparkowalem pod blokiem a z jej pietra nie mozna zobaczyc poza tym nie odp mi na pytanie czemu przyszykowala skoro to byla niespodzianka) -Kolega mnie prosil o odebranie kasku do motocykla a wieczorem moja dziewczyna spytala sie kto sobie kupil motor (a byla na uczelni caly dzien, wiem bo dyskretnie spytalem jej kolezanki ze zdziwienia i widzialem notatki ktore zapisywala) -nauczyla sie wielu rzeczy w bardzo szybkiem tempie -Zazwyczaj wyprzedza mnie w dzialaniu. Ktoregos dnia mialem ochote na makaron w sosie grzybowym,przychodze do nije i.. stal na stole -Albo siedzielismy kiedys na lawce i przeszla obok nas kobieta w bardzo opietych spodniach i nie ukrywam ze spojrzalem sie na jej tylek a mja dziewczyna stwierdzila "zebym sie nie przejmowal nia bo tez by zwrocil jej uwage) mimo, ze obok nas stal automat do kawy i byla do niego caly czas przodem odwrocona Nie wiem jest niesamowita po prostu nic sie przed nia nie da ukryc nie wiem jak ona to robi, prywatny detektyw nie wchodzi w gre. Przed nia doslownie nie da sie ukryc zadnego klamstwa. Kumpel powiedzial ze to jets do zniesienia dopoki nie szuka dziury w calym ani nie robi awantur o byle co. A co wy o tym myslicie? Dodam ze to nie jest prowokacja.

Gość nie widze w tym rzadnego probl
chyba zze chcesz klamac...

A Twoja dziewczyna uczy sie w szkole muzycznej? to by czesciowo tlumaczylo jej dobry sluch ale..pozostalych zreczy juz nie moge wytlumaczyc moze widziala Cie z tym kaskiem przypadkiem a makaron to zbieg okolicznosci, a co do dziewczyny na nk to..na penwo nie napsiala nic na Twoim profilu tylko w skrzynce prywatnej? Bo jesli napisala naprofilu a Tynie zauwazyles to Twoja dziewczyna mogla zobaczyc te wiadomosc i wejsc na jej. Hmm pogadaj z nia o ym spytaj sie skad wie o tylu rzeczach..

Gość marycha wara
Ja mysle, ze kumpel ma racje. Dodam tez, ze ona probuje dostosowac sie do Ciebi Nie jest wcale dziwna, po prostu wy faceci, jestescie przewidywalni i prosci jak cepy :P

Gość lukasz z pewnej bajki
Skoro nic się przed nią nie ukryje, to nie bałeś się napisać tutaj tego? Wiesz jutro może być awantura że uważasz ją za dziwną :P

Gość kurczaczek taki jeden
jestem podobna do Twojej dziewczyny:P zyje z wrozenia ludziom:P

Gość bo to kobieta jest
większość kobiet ma taką intuicję, ale woli jej nie ujawniać żeby samiec się nie denerwował :D

Gość aspirant_mlodszy
Nie chce klamac tylko zastanawia mnie, skad ona o tym wie, skoro nie ma hasla do mojego konta, siedzi na uczelni itd no i ten sluch potrafi z niezlej odleglosci uslyszec. Albo siedzielismy w altance i jakas dziewczyna ktora stala na zewnatrz powiedziala cos na jej temat, ja kompletnie tego nie uslyszalem a ona slowo w slowo nie dosc ze to mnie zatkalo ze slyszala to na drugi dzien ta dziewczyna robila dla niej przyslugi.

Ma swietna intuicje, a Ty duzo o niej myslisz, wtedy zachodzi taka kumulacja, i latwo sie porozumiewac niewerbalnie. Ona po prostu czuje podobnie do Ciebie, bo chce byc blisko. Gdybys sie zastanowil czasem nad swoim postepowaniem w stosunku do niej, tez by sie pewnie casem cos podobnego zdarzylo. To jest normalne i w porzadku :)

Gość aspirant_mlodszy
lukasz z pewnej bajki zdawalem sobie sprawe najwyzej powiem jej ze musialem spytac o opinie skoro nie chce mi nic powiedziec, przynajmniej bede mial pretekst do rozmowy na temat tego wszystkiego

Gość wiesz co ja jestem podobna
do niej. juz eks mowil mi, ze jestes jak czarownica, bo wszytko co mowilam sprawdzalo sie. poza tym mam dobra intuicje - przeczuwam , ze cos sie moglo wydarzyc i rzeczywiscie nie myle sie, bo dostaje wiadomosc w niedlugim czasie o jakims zdarzeniu. i w takich blahych sprawach tez mam czuja - ostatnio sobie myslalam, ze pewnie moj ulubiony krem przestana produkowac i co? pani w sklepie mowi mi, ze to juz koncowki. nie wiem, moze z tym kremem to podswiadomie czuje jakies trendy na rynku.

Gość aspirant_mlodszy
Hept Masz racje jestesmy podobni :) Ale.. jak wytlumaczyc ta wiadomosc na naszej klasie i to ze uslyszala szept dziewczyny slowo w slowo ktora znajdowala sie na zewnatrz altanki (nikt jej nie pzrekazal bo zaraz jak uslyszala wybiegla z tej altanki zrobic jej awanture czyli musiala to uslyszec) A co do wazu to stal u nije kilkamiesiacy i go nie ruszala a teraz wyjela gdy szedlem z kwiatami...ale moze z tym wazonem to zbieg okolicznosci no i jak... kask wytlumaczyc spyytala sie mnie ejszcze w tym samym dniu

albo czesto mi sie zdarza, ze mysle o kims i ta osoba dzwoni do mnie albo pisze smsa

Do wiesz co ja jestem podobna Chcialabym tak :) I postepujesz zgodnie z intuicja sugerujesz sie nia? Jesli tak to czy dziala na twoja korzysc? :)

Gość bo kobiety sa poprostu
bardziej inteligentne, bardziej błyskotliwe i ogólnie lepsze niż faceci :)

Gość nie czytalam bardzo dokladnie
ale czy Ty z nia o tym nie rozmawiales? zapytaj po prostu co i jak, jak ona to robi...

Gość ugly beast
Kurcze.. mozna to wytlumaczyc intuicja czy zbiegiem okolicznosci ale to co psiales o tej dziewczynie z naszej klasy to jest bardzo dzinwe, moze zainstalowala Ci na kompie jakis program przez co zna Twoje haslo do nk.. Ale fakt to dziwne

Gość 22-letni prawiczek
Nie marudź, przynajmniej masz dziewczyne

Gość wiesz co ja jestem pdoobna
wiele razy bylo tak, ze sie nie posluchalam swojej intuicji, bo myslalam, ze cos jest niedorzeczne i zle na tym konczylam. intuicja pomaga mi na co dzien w roznych wyborach. oczywiscie nie we wszytkim, nie przesadzajmy. ale w kontaktach z ludzmi - mam czuja co do ich intencji, motywacji, wiem jaki bedzie ich nastepny ruch w danej sprawie. wiele razy wiedzialam jak kto sie zachowa, co zrobi i nigdy sie nie mylilam. coz, pracuje z ludzmi i to mi pomaga w pracy

byc moze to zdobyta wiedza , ktora tak sie zautomatyzowala, ze traktuje ja jak przeczucie. ale wiedza nie mozna wytlumaczyc przeczuc co do codziennych, zyciowych wydarzen

Gość krzych
Twoja laska jest kosmitą takim zielonym z jajowatym łbem tylko ma taki kombinezon w ludzkim kształcie na suwak . Tak więc musisz poszukać tego suwaka bo to może cię ocalić..

Gość psycholodży
w podswiadomosci sie rejestruja najdrobniejsze rzeczy. kobiety idealnie potrafia dostrzegac minimalne szczegoly i przekazy niewerbalne i dzieki zakodowanym w podswiadomosci wspomnieniom maja te "przeczucie" zwane intuicja. gdy dzieje sie cos, bardzo podobnego co mialo miejsce w przeszlosci pojawia sie takie wlasnie dziwne uczucie ktore nam podpowiada o co chodzi i co sie stanie, z reguły słusznie. dlatego mowi sie ze kobiety to chodzacy wykrywacz klamstw i kobieta ZAWSZE czuje kiedy facet ja zdradza! niestety niektore bagatelizuja przeczucia i ida za glosem rozumu i po logicznym rozumowaniu wyciagaja inne wnioski niz te ktore dykuje im intuicja.

Gość ciporka
Ja tez tk mam juz jej neii zmiensisz ;p powodzenia la e nie stresuj sie za bardz.....na pamietaj jedynie zeby muze i tv nie wlaczac zbyt glosno mnie to bardzo wkkkkkkkkkkkkkkk/..................wia

Gość rexu77
aspirant_mlodszy mam do ciebie goraca prosbe, bo to co piszesz o swojej dziewczynie to jakbym czytal o sobie-chociaz jestem mezczyzna. Chcialbys pogadac na na priv to pisz na rexu77@wp.pl