Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matryna27

małżeństwo po zdradzie

Polecane posty

3 lata temu mąż przyprowadził do domu 24 letnią dziewczynę z roczbym dzieckiem . Wcześniej uważałam ją tylko jako koleżankę , której trzeba pomóc gdyż uciekła od męża .Jednak po ponad miesiącu dostałam strzala oboje stwierdzili że się kochają i ona będzie u nas mieszkała.Wcześniej inne czynniki spowodowały że wszystko przepisałam aktem notarialnym na jego korzyść. Po tym fakcie wpadlam w depresję , łam ostro pić by nie być świadkiem dnia codziennego . Po 2 miesiącach wykorzystałam dzień gdy wyjechał , wsadzilam w autobus i wyprawiłam. Mój koszmar z alkoholem trwał jednak nadal. upijałam się do nieprzytomności chcąc zapomnieć. Jednak tylko pozornie. Dzisiaj jestem po terapii , pod opieką psychiatry, przez rok cieszyłam sie na nowo życiem -Ale to wszystko wrocilo. On ma pretensje że wracam do tego ,przecież mam wszystko niczego mi nie brakuje.ale jak mam zapomnieć ! porownując jego zachowanie , jak się o nią troszczyl z codziennym życiem ze mną. Czuję się zagubiona i zrezygnowana , nadal kocham i jednocześnie nienawidzę za krzywdę . w jego mniemaniu nic się przecież nie stało,przecież jest. Ale czy to wystarczy!? Rozwód

Gość sa tu
a to dziecko pewnie jest jego.

Gość martyna27
nie jej męża z tego powodu było wiele zamieszania .Oni poznali się 2 miesiące wcześniej niż ja się o tym dowiedziałam . Nawet moja corka wiedziała - ale coż tatuś kupił nawet jej milczenie

Gość cooooooooooooooo
jak to mieszkal z toba i swoja nowa kochanica pod jednym dachem??????

Gość ja na twoim miejscu
Poszłabym po poradę do jakiegoś adwokata. Zamieszkanie jego kochanki w waszym domu absolutnie podlega pod znęcanie psychiczne nad tobą. Zapis notarialny to juz inna sprawa czasami się znajdzie człowiek który poczuwa się do odpowiedzialności spłacenia swojej drugiej połowy ze wspólnego majątku. Nie wiem jak to jest z tymi prawami ale mieszkanie nabyte po slubie jest chyba waszą własnością.