Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie24

Moj chłopak mieszka z dwiema dziewczynami!!!!!!????czy to zdrowe dla zwiazku???

Polecane posty

Gość maggie24

Moj chlopak jest na ostatnim roku studiow i mieszka obecnie w akademiku dzielac segment z dwiema dziewczynami. On nie widzi w tym nic dziwnego,ze wspolokatorki biegaja pomiedzy lazienka a kuchnia w neglizu i non stop bytuja w jego pokoju?!jestesmy z soba od 2 lat i planujemy dalsza przyszlosc, ale mam dziwne obawy ze to pomieszkiwanie koedukacyjne zle sie skonczy dla naszego zwiazku. dziewczyny sa atrakcyjne, o urodzie zblizonej idealowi mojego faceta(czarne loczki i oczka- ja jestem blondynka:)).Obie sa wolne i wyzwolone.Ufam mu,ale to tylko facet!!!proby namowienia go na zmiane lokum nie przynosza rezultatu,bo przeciez jest wszystko ok! wiem,ze to najnormalniejsza zazdrosc ale nie moge sobie z nia poradzic .Pomoozzzcieeee!!!!

Gość arahrjsybg
na bank Cię zdradza a Tobie ściemnia ze jest ok

Gość Markownysssss
jests glupia bladynka jak mu wierzysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mieszka z 2 atrakcyjnymi kobietami i ty mu wierzysz ze nic nie ma miedzy nimi?? haha skoro nie chce zmienic lokum nie daje tobie nic do myslenia?? przeciez on jest w "raju" ze tak to okresle

Gość Suzi88d
Jesli Cie Kocha zmieni lokum jezeli bedzie sie wykrecal Ty Zmien Go!!

Suzi88d ---> a jeśli ona mu ufa i kocha go, da mu spokój i nie będzie robiła niepotrzebnych problemów. W przeciwnym razie on zmieni dziewczynę ;)