Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cien cienia

Czy ta fryzura jest ok?

Polecane posty

Gość cien cienia

Moje wlosy siegaja mi do ramion, no sa nawet dluzsze, jestem ciemna blondynka. Ta fryzura wpadla mi w oko, ale nie wiem czy nie jest zbyt dziewczeca, bo mimo ze mam 22 lata, ludzie nie daja mi nawet 18... Wiec jak, moze byc? Czy moze zaproponujecie jakies inne fryzury? ale koniecznie z grzywka. http://www.uroda-wdziek.pl/files/images/prosta%20z%20grzywka%20srednia%20fryzura.thumbnail.jpg Mam nadzieje, ze link wejdzie..

Gość dfsrew
nie wazne jaką ma figure , ale jak ciągnie

Gość nie jest zła
wygląda dość przyjemnie , lekko , młodo :)

No fryzura dosc ladna, chociaz ja na Twoim miejscu zostalbym przy dlugich.. fajne sa :)

Gość nie jest zła
kobieta zmienna jest więc zmień i długość i kolor , a co nie bądź monotonna , bądź stereo albo quadro :)

Gość kseflksjf
(cool) poka fote

nie ucinaj sobie włosów!! ja Ci to radzę. zcieniuj sobie ich troszkę, tak na wysokości ucha i wyżej, tak żeby to cieniowanie było takie nie równe. tamta fryzura jest ok, ale fajniejsze są dłuższe włosy. oczywiście we dług mnie;) ewentualnie zrób sobie jakieś pasemka, ale nie zcinaj!;) pozdrawiam.

Gość cien cienia
Zetne, to postanOWIONE:)I chyba zdecyduje sie na ta fryzure:) dziekuje za wszystkie opinie 🌼. A na zmiane koloru tez mam ochote, tylko nigdy tego nie robilam i chyba bym musiala sie zwrocic do fryzjera.

Gość przecież odrosną