Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WolnyLogin

mogę być...?

Polecane posty

Gość WolnyLogin

cześć wszystkim :) mam takie pytanko... szczerze mówiąc trochę się niepokoję. 4 października z moim chłopakiem odbyliśmy stosunek analny... tzn tylko chwilę, nie spodobało nam się to, ale wytrysnął - obawiam się, że trochę jego spermy dostało się do mojego odbytu. wiem, że przez to nie ma szans, żeby zajść w ciążę;D ale mam obawy, czy czasem nasienie nie mogło w jakiś sposób spłynąć do pochwy... ;O wiem, że panikuję, ale to mógł być mój dzień płodny,a teraz powinnam dostać okres, ale go nie dostałam, czekam... mam śluz, taki biały, lekko ciągnący się. przed okresem zawsze mam śluz i czuję tak mokro jakby, teraz też tak mam... do tego jeszcze mam zaparcia. muszę przyznać, że stresowałam się sporo, okres może mi się spóźniać przez to, ale nie ukrywam, że ciąża byłaby mi BARDZO nie na rękę. więc jak uważacie... jest prawdopodobieństwo tego, że jestem ciąży?;O błagam, nie jezijcie po mnie - chciałabym tylko uzyskać rzetelną odpowiedź na pytanie, z góry dziękuję :)

Gość uwazam ze jest baaaardzo mało
prawdopodobne zebys była w ciązy

Gość WolnyLogin
czyli sobie wmawiam? kurde naprawdę nie chcę być w ciąży.. wiem,że to mało prawdopodobne ale boję się... jeszcze ten spóźniający się okres;O

Gość page
wmawiasz, tez tak czesto mialam :) i nawet w tym samym przypadku. i czesto okres sie spoznia ze strachu przed ciaza ;)

Gość WolnyLogin
no tak... bo stres. teraz zaczyna boleć mnie biust, może to jakaś oznaka, że okres się w końcu zbliża? dziś nadal nie dostałam, mam śluz, to 2 dzień jak sie spóźnia...