Mari80 0 Napisano Październik 25, 2009 ...Mam dzisiaj 23 dzień cyklu i od 3 dni utrzymuje mi się temperatura 37,2 ....czuję się ogolnie bardzo dobrze...gdyby nie to że staramy się o dzidzię nic by mi nie podpadło żeby brac termometr:):)....Proszę napiszcie o ile stopni podnosi się temperatura po zapłodnieniu....i jak długo się utrzymuje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz duzo sie naczytalam otym Napisano Październik 25, 2009 pierwsze objawy ciazy so to , sennosc , tem. ciala tez sei podnosi i jajniki bola.a najlepiej to zrob test pozdrawiam u trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mari80 0 Napisano Październik 25, 2009 No do testu mam jeszcze kilka dni:) Teraz pewnie nie wyjdzie....:)Oj trzymajcie kciuki!!!:) Senna bywam popołudniu jak zawsze...a wieczorami siedzę do 1 w nocy:( więc tego objawu nie mam.....cyce też jeszcze po staremu....ale ta temperatura mi daje nadzieję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nfdseywe Napisano Październik 26, 2009 Temperatura ciała podnosi się po owulacji i nosi nazwę fazy lutealnej ...trwa z reguły 14 dni..jeśli utrzymuje się 18 dni i dłużej to może być ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach