Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88Jaspis88

Dworki i Pałacyki w okolicach Krakowa

Polecane posty

Gość 88Jaspis88

Witam Was serdecznie, Pisze do Was bo mam dość ważną sprawę, otóż czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest średnia cena od pary w Pałacyku w Minodze k. Krakowa lub Pałacu Żeleńskich w Grodkowicach... Jest to dla mnie dosyć ważne ponieważ te obiekty strasznie mi się podobają i chciałabym w którymś z nich zorganizować swoje wesele jednak nie znam cennika a nie chcę się za bardzo nakręcać na nie skoro będą za drogie:) Bardzo Proszę jeśli coś wiecie dajcie mi znać Jeśli możecie to napiszcie jeszcze o jakiś fajnych dworkach/pałacykach w okolicach Krakowa... oczywiście w rozsądnych cenach... Pozdrawiam:)

Gość Dwór w Tomaszowicach
polecam! Szczególnie Oranżerię mają piękną! Nooo, ale z tego co wiem, to i ceny "piękne", ale podobno opłaca się w piątki robić wesele ;)

Gość 88Jaspis88
No właśnie słyszałam... bardzo interesuje mnie pałacyk Minoga może ktos się orientuje jakie są ceny? A jedzenie dobre?

Gość zadzwon i popros o oferte
nie wiem w czym problem. wystarczy telefon albo mail i sprawdz terminy bo jest prawdopodbne ze juz nie bedzie wolnych

Gość 88Jaspis88
Po ta są tutaj takie fora, żeby na nich zadawać pytania... otóż miejsca są.. jeśli masz się głupio wypowiadać lepiej zostaw to dla siebie...

Gość Marta0101
Polecam "dworek przy lesie" w Zimnodole, 140 zł od os.