Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona_2

maść szostakowskiego

Polecane posty

Gość Fiona_2

Mam prośbę, może ktoś mi powie gdzie mogę kupić maść szostakowskiego. Potrzebuję jej dla swojej mamy. Ma trudno gojącą ranę na nodze a gdzieś czytałam że ta maść może jej pomóc.

Gość jutsi
Moja mama ma ten sam problem z trudno gojącymi się ranami kończyn dolnych, dokładniej z owrzodzeniem żylakowatym. O maści szostakowskiego nie słyszałam, natomiast pielęgniarka poleciła nam balsam szostakowskiego ale w sprayu Avilin. W stosunku do tradycyjnego balsamu jest go dużo łatwiej aplikować oraz fakt ze jest jałowy. Efekty po zastosowaniu bardzo pozytywne, obserwujemy przyspieszone gojenie się ran, ale najważniejsze że przynosi mamie ulgę i wkońcu pojawił się u niej uśmiech :) Niestety miałam problem z kupieniem go od reki w aptece lecz ściągli mi go na drugi dzień. pzdr

Gość iiiiiiiiiiia
Na zamówienie jest w większości aptek, na allegro również można go kupić. Tylko nie jako maść a balsam w formie płynu czy sprayu. Jest naprawdę bdb.

Gość marek50
Zgadza się, mi się udało go zdobyć w aptece. Spray polecił mi chirurg na ranę pooperacyjną, szybko można zauważyć przyspieszone gojenie. Na plus również łatwość stosowania