Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrkoniczniee

do tych co jada kochanki

Polecane posty

Gość cyrkoniczniee

Czytam czesto takie tamaty i widze ze jedziecie tylko wlasnie te kobiety ze one rozbijaja malzenstwo, sA TYM I NAJGORSZYMI ITD Nie wiem czy to pisza sfrustrowane zonki, ktorych mezus zalecial na bok z inna, czy to takie steryotypowe myslenie? Nic bardziej mylnego. otoz ja z jednej strony moge nazwac sie kochanka, ale nie do konca. Tak, wiedzialam ze on ma zone i dziecko, ALE nigdy w zyciu nie rozbilabym czyjejs rodziny. Gdy zaczelismy sie spotykac on byl juz po wyprowadzce z domu z postanowieniem rozwodu, w zadnym innym wypadku bym na to nie pozwolila, nie tknelabym patykiem...poinformowal ja wczesniej ze chce rozwodu, zaczelismy planowac zycie razem. Po czym minelo kilka tygodni i zauwazylam zmiane w jego zachowaniu. na moje pytania czy cos sie zmienilo, czy zmienil zdNIE, odpowiedz zawse byla negatywna.. Omamil calkowicie sprawil ze dla niego wywrocilam swoje zycie do gory nogami. Po czym wrocil do niej, nie in informujac mnie, z dnia na dzien bylo go coraz mniej az zniknal. Nie zdobyl sie nawet na rozmowe, kilka slow wyjasnien. od poczatku klamal, wydJE MI SIE ZE CHCIAL SIE NA NIEJ odegrac i wykorzytak mnie do tego. Moj caly swit runal...

Gość to ja tra lala
Tacy są już faceci. Nigdy nie zakochuj się w kimś kto zostawia żonę i dziecko. Bo skoro to mu nie sprawia trudności to rzucenie ciebie tym bardziej. MAsz naczkę :(

Gość crkoniczniee
On mial powody by ja zostawic dziecka by sie nie wyparl nigdy . Pomnijam kwestie dlaczego im sie nie ukladalo od kilku lat ale to nie byl zwykly kaprys z jego strony tylko decyzja przemyslana

Gość to ja tra lala
Jakby była przemyślana to by do niej nie wrócił. Dziewczyno, daj sobie z nim spokój. On ma dziecko z inną kobietą. Po co Ci to?

Gość cyrkoniczniee
Ja juz sobie dalam spokoj, nawet gdyby wrocil z podkulonym ogonem, nie przyjme to wiem. Chodzi mi tylko o to, ze nie wszytsko jest czarne albo biale. Pewnie ktos z boku moglby mnie ocenic jaka ta najgorsza, co chciala rozbic rodzine..serce nie sluga uleglam pieknym slowom nie jestem jakas gowniara ktora kazdy kit lyka. Ten czlowiek zniszczyl mnie uzyl jako formy odegrania na zonie, chcial jej dopiec, udalo mu sie. Tyle ze ja zostalam ze zlamanym sercem i bez wiary w ludzi

Gość to ja tra lala
Chyba wiem co czujesz, bo wydaje mi się, że ja również byłam w podobnej sytuacji tylko w innych okolicnościach. Ktoś był ze mną tylko po to by czekać na inną - tą którą kochał od 2 lat ale ona z kimś była. Omamił mnie, rozkochał do szaleństwa i zostawił również zranioną i z brakiem wiary w cokolwiek. A też nie jestem jakąś naiwną kozą. Przykro mi. To zwykły dupek. Ale uważam, że źle zrobiłam wiążąc się z gościem, który zostawił żonę i miał z nią dziecko. Nie powinnaś.

o kobiety są NAIWNE jak dzieci🖐️ wynika to też z potrzeby bycia wyjątkową i po trochu również z takiego przekonania że facet dla niej akurat się zmieni bo ona jest WYJĄTKOWA a poprzednie kobiety to złe były bardzo. i dla niej już biegnie pędzi bierze rozwód hahahahah podymał na boku za darmo i tyle. kobiety są tak naiwne że szok🖐️

Gość cyrkoniczniee
zrobilam zle czemu tak sadzisz? zaczelam z nim byc gdy byl jakby to powiedziec w "separacji" w dziesiejszych czasach to nic dziwnego ze ludzie sie rozchodza i sa w innych zwiazkach. Jezeli chodzi o jego dziecko to wiedzial ze nie bede robic problemow ze sie z nim widuje, wrecz przeciqwnie uwzalam ze to jego obowiazek i to w pelni akceptuje. On naprawd wydawal sie czlowiekiem godnym zaufania, ktory gdy podejmie decyzje to na bank. Nie daje sie zwiesc czczym gadaniem, nie jestem taka naiwna. Czuje sie strasznie zawiedziona i pomijajac chwile z nim "stracone", czuje sie wypalona

Gość cyrkoniczniee
tym razem... wez poprawke na to ze zaczelismy sie spotykac gdy sie wyprowadzil z domu, nie byl z nia, a nie to ze na boku mial mnie i sie potajemnie spotykalismy

Gość to ja tra lala
Aj tam zaraz naiwne. A co? Mamy za każdym razem się zastanawiać czy facet nas nie oszuka by tylko podymać na boku? Fakt, ja bym się nigdy nie pchała w związek z rozwodnikiem, który ma rodzinę bo bym mu nie ufała. Nie przejmuj się. Jeszcze wiara wróci. Tylko daj temu szansę.

zal mi was....facet to zawsze dupek jak zostawi..... wy jak zostawiacie to idziecia za glosem serca....z wyzszych pobudek......

Gość cyrkoniczniee
oj kmicic nie prawda. Wiadomo ze kazdmu moze sie nagle cos odmienic ale nie jest sie na tyle ograniczonym zeby nie wiedziec ze ta druga osoba tez ma uczucia i chociaz miec godnosc gdy sie porzuca, mnie zostawil z dnia na dzien, nie doatalam nawet smsa o tresci zegnaj. Czy to w porzadku?

Gość cyrkoniczniee
jestem uwazana za ta co chciala rozbix rodzine, za najgorsza. ludaie miaja do mnie pretensje, do niego nikt. On jest tym najbardziej poczciwym a ja zimna suka

w porzadku nie jest,to fakt.....ale czyz kazdy zwiazek nie jest taka loteria??? jaka jest roznica czy zostawi cie singiel czy prawie rozwodnik...??? to ze ten twoj odszedl bez pozegnania to tylko swiadczy o braku honoru....zreszta w dzisiejszych czasach to slowo juz sie nie liczy!!!

Gość cyrkoniczniee
tak mysla o mnie inni Nie wiem jak mam ci wytlumaczyc o co mi chodzi w tym calym wywodzie. Tak, qiem ze honor teraz malo co sie liczy kazdy patrzy tylko na siebie i ma gdzies uczucia innych, ale... to byl ktos kogo znalam duzo wczesniej. Gdybym miala wtedy wskazac tych co wydaja mi sie nabardziej honorowi- wskazalabym niego bez wahania. Dojrzaly, uczciwy- taki m mi sie wydawal. zastanawiam sie wiec jak to bedzie dalej, jak mozna zaufac komukolwiek?

Gość cyrkoniczniee
Marze o dniu kiedy obudze sie i spojrze pozytywnie na swiat i ludzi mnie otaczajacych, zapomne to co bylo i zaczne od poczatku. Bez tego uczucia, uczucia nienawisci do niego

Gość cyrkoniczniee
tym razem, prosze cie... ja nie czekalam latami badz misiacMI, O NIC SIE NIE PROSILAm to byla jego decyzja o odejsciu, na ktora w zaden sposob nie wplynelam. Po tym gdy zauwzaylam zmiany w jego zachowaniu, nie wiem jak ale coa mi w srodku mowilo ze nie jest wszystko tak jak byc powinno. PrzeatalAM PISAC, dzwonic, nie pytalam o nic po prostu wiedzialAM. Odsunelam sie nie pozostawiajac po sobie zadnefo smrodu

Gość cyrkoniczniee
Nie powinno sie rozdrapywac ran, tylko jedno nie daje mi spokoju. dlaczego potraktowal mnie w tak podly sposob wiem ze nikt mi tu nie udzuieli odpowiedzi, ale prosze was zarowno p-anie i panowie nigdy , przenigdy nie traktujcie w taki sposob nikogo. czlowiemwoli uslyszec gorzka prawde niz zostac zapomnianym z dnia na dzien

ehhhh....ludzie poprostu sie zle dobieraj,zakochuja w niewlasciwych partnerach....masz kolejne doswiadczenie,kiedys bedziesz z tego czarpac benefity....:) swiat sie nie zawalil,codzienie trzeba wsatac do pracy,codziennie.....:P

Gość cyrkoniczniee
Jak to uslyszalam ostatnio, nasze bledy zazwyczaj sa nazywane doswiadczeniem

to jest ten wlasnie bagaz,czasami ciazy bo za ciezki ale czesto i gesto zagladamy do tego wora i mamy odpowiedz gotowa..... przydaje sie....:D

Gość cyrkoniczniee
Oby ta wiedza sie juz nie przydala...Dzieki za rozmowe