Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccolo

Co na Mikołaja dla dziecka?

Polecane posty

Mam 2 dzieci, jedno prawie 3 latka, drugie ponad 1,5 roku... Mój pomysł to ksiazeczki, kolorowanki itp. A jakie sa Wasze pomysły?

Gość pkj
ja kupuje wozek z lalka na mikolaja a na gwiazdke kupilismy kuchnie taka duza super jest jezeli masz dziewczynke to w tesco

ja raczej na mikołaja mysle o jakichs drobiazgach. Moja córa miedzy BozymNarodzeniem a mikołajem ma jeszcze urodzinki i nei chce zeby jej szajba odbila ;)

Gość pkj
klocki lego tez sa fajne zalezy w jakiej kwocie chcesz sie zmiescic

acha no i wózeczek ma, a o kuchni myslelismy, chociaz chyba dostanei od dziadków na urodziny. My najpaerwodpodobniej kupimy tablice z Ikei

Gość pkj
no wlasnie moja Nicolka ma imieniny tez w mikolajki i kupujemy cos wiekszego a tak to super sa ksiazeczki malowanki i tez takie ktorymi mozna malowac woda

Jak am sie dwoje dzieci to jest problem, bo np jesli chodzi o plasteline itp to córka moze sie tym bawic tylko jak młodszy spi :0 bo on wszystko do buzi ładuje wiec lego jeszcze odpada :( Maz juz sie na te lego doczekac nie moze :)

a czy ktos z Was kupował juz te farbki do malowanai w kąpieli? Czy to sie sprawdza? i na ile starcza?

Gość pkj
moge polecic krede w obi do tablicy ma duzo kolorow chyba za 15 zl a jest cale wiadereczko jest super

Tak w ogóle moje dziecko sobei zazyczylo Psa pod choinke ;) na szczescie mówila o takim na baterie, bo widziala go we wrzesniu u jakiejs dziewczynki w przedszkolu i tak jej sie spodobal ze do dzisiaj o nim wspomina ;)

Gość pkj
ciastolina jest super jest gorzka i nawet jezeli dziecko zje troszeczke nic sie nie stanie bo jest na mace i naturalnych skladnikach

Kiedys to myslalam o kupnie takiej farby, co malujesz na czarno i mozesz po tym rysowac kreda jak po tablicy, to jakas specjalna farba. Ale niedlugo sie wyprowadzamy, a tutaj ze tak powiem sciany do gładzi maja daleko ;)

Nad ciastolina tez myslimy, co do wiekszych prezentów to az za duzy wybór, ale z tymi mikołajkami to sie zastanawialam. Słodyczami nie chcemy butow wypelniac poza jednym jajkiem neispodzianka, no i chyba poprzystane na tych ksiazeczkach, moze banki mydlane i te farby do wanny