Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zddruzgotanyy

Ja Już Tak Nie Moge

Polecane posty

Gość zddruzgotanyy

Ja juz tak nie mogę.. Mam 23lata , jestem z dziewczyną od dwóch lat.. Od trzech miesiecy nie uprawialiśmy seksu i choć staram sie zrozumieć jej słowa "..bo poprostu nie mam ochoty i prosze uszanuj to.." , jest mi naprawde ciezko. Wszelkie próby rozmów kończą sie tak samo.. Na wyzej wymienionym zdaniu.. Jeszcze rok temu wieczór zaczynał sie od wspólnej kąpieli.. Ogladaniu filmów, długimi rozmowami i namietnym seksie.. Teraz jak "stare małzeństwo".. - poprostu zasypiamy.. I choc staram się to jakoś ożywić.. Nie daje rady.. Brakuje mi tej bliskości, namietnosci.. Wczorajszej nocy nie wytrzymałem i choć być moze przesadziłem.. Poprosiłem ją by choć włozyła reke do moich bokserek.. "Nie" - tyle tylko usłyszałem i juz nawet nie pytałem się dlaczego.. Jestem poprostu zdruzgotany tym wszystkim..

Gość dnbhfb
przez noge i dalej moge

Gość Moglabym napisac to samo
z tym, ze jako kobieta... No podpisuje sie rekami i nogami. I czekam na jakis cudowny srodek (nie wiagre :P ) ;)

Gość Sluchaj...
Moze ona ma jakies problemy o ktorych nie masz pojecia...?Mieszkacie razem tak?Troszke mnie to zastanawia...mozna miec wymowki,ale 3 miesiace?

Gość pora na zmiany
Tylko nie mów że jej nie opuścisz bo kochasz itd. Sam widzisz że po 3 m-cach nie wyrabiasz a jak ją poślubisz to Cię pewnie dopuści tylko jak będzie chciała mieć dziecko a potem zapomnij o seksie. Najgorętsza miłość Ci w końcu przejdzie i staniesz się dziwkarzem, który zdradza żonę na lewo i prawo. Po co Ci to? Przerwij zawczasu. Poboli i przejdzie.

Gość zddruzgotanyy
Ale staram się rozmawiać.. Pytam co sie dzieje.. Pytam czy jeszcze jej sie podobam.. Raz nawet zapytałem czy kogoś ma.. Wszystkie odpowiedzi sa dla mnie pozytywne.. A ja przez te trzy miesiące, praktycznie kazdej nocy staram się ja pobudzić.. Choc troche podniecic.. I nawet kiedy wiem ze jest bardzo podniecona.. Odmawia mi :(

Gość perla90
ja bym obstawiala za tym ze cos przed Toba ukrywa, bo to nienormalne zeby tak dlugo odmawiac, nie miec ochoty,mimo ze tak czesto jestescie razem... moze powinienes dac troche na wstrzymanie, wzbudzic delikatnie w niej zazdrosc, uswiadomic ze moglbys isc do innej, ktora cie zaspokoi... moze to ja "obudzi"...

Gość etnograficznie
Tez obstawiam problemy ginekologiczne. Moze zlapala jakas infekcje, a moze juz ją wyleczyła, ale dalej jej jakas blokada pozostala.

Gość etnograficznie
wiesz kobitki czasem łapią takie rzeczy z rożnych źródel (antybiotykoterapia albo toaleta, zaburzenia hormonalne) moze boi sie Ci powiedziec, zebys nie podejrzewał jej o jakąs zdrade czy coś.

Gość gość...
Poprostu powiedz jej, że jako mężczyzna chciałbyś znać powody tak drastycznej dla ciebie! zmiany sytuacji, bo obecna stawia cię na bardzo niepewnej pozycji w związku. Niech się określi także, co oznacza ta sytuacja i jakie wiąże plany co do waszego wspólnego związku. przynajmnie będziesz wiedział o co chodzi i na czym stoisz. Jej zachowanie budzi niepokój, nie tylko, że lekceaważy ciebie, zamykając się w sobie ale również wystawia na niepewną próbę przetrwania wasz związek!

A może walnołes jakąs gafe , no nie wiem,że w zyciu nie chcesz mieć dzieci,ona się zablokowała i boi się,że jak wpadniecie to będzie konieć.Albo zaproponowałeś jej jakąś inna forme seksu, której ona nie lubi.A może powiedziałeś że jakaś laska ma fajne cycki w rozmiarze D a ona ma tylko A i teraz dziewczyna sie wstydzi swojego ciała?A może zapomniałes ,że sa jakies inne sfery zycia niż seks.Zrobiłeś jej rano ostatnio kawe,zabrałeś do kina,kupiłes kwiaty bez okazji?? Jesli gadasz non stop o seksie to może myśli że tylko ci zalezy na jej dupie i nic poza tym.