Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cynamonowa pomarańcza

Wygoda? Egoizm? Bo miłosći tu nie widzę

Polecane posty

Jestem z facetem od trzech miesięcy. Mieszkamy razem. Na początku rozstaliśmy się na bardzo krótko, oboje stwierdziliśmy, ze nie potrafimy żyć we dwoje - oboje jesteśmy typami samotników. Zeszliśmy się. On się o to starał. Było różnie. Generalnie dobrze się ze sobą czuliśmy. Bardzo dużo rozmawialiśmy, o związku, życiu i zwykłych pierdołach. On jest specyficznym człowiekiem. W zasadzie sam nie wie czego chce. Słomiany ogień, w dodatku z wielkimi obawami i kompleksami. Przede mną nie był z kobietą. Pokochał go na swój sposób, tak jak umiałam, tyle tylko, że od niedawana straciła sens ta moja pokrzywiona miłość, bo po co się starać, dawać z siebie, kiedy usłyszało się, że on cie nie kocha. W każdym razie podobno nie tak z przytupem i fajerwerkiem. W zasadzie dla mnie to tożsame z niekochaniem, bo cholera przecież jego siostrą nie jestem. Czułość w miedzy czasie gdzieś uleciała z jego strony, ciepłe gesty, zasypianie na "łyżeczkę". Po tych słowach coś we mnie umarło.Nie chce jego dotyku. Wkurza mnie. Czuje cholerny żal i niechęć. Jak bym obcego chłopa w domu miała. Bo jak żyć z kimś, kogo się darzy nieodwzajemnionym uczuciem? Rozmawialiśmy o tym, on twierdzi, że potrzebuje czasu, że się stara, że chce być ze mną. Owszem to prawda, stara się w życiu codziennym. Dba o dom, jest słowny i odpowiedzialny. Ale co z tego? Mam tracic czas na faceta, który sam nie wie czego chce? I gdzie tu sens? jak można chcieć być z kobietą nie kochając jej? Może z wygody, egoizmu? Bo fajnie mieć świadomość ze jest jakaś kretynka która kocha. Generalnie efekt jest taki że zmilkłam Traktuje go jak powietrze w sumie. Bo jak mam traktować faceta, którego tak naprawdę nie znam? Dziś dzwonił z pracy. Kiedyś to robił co dzień. Z czasem zaprzestał. A telefon dzisiejszy o tym jak się czuje i ze mu się jego kom psuje itp. Bezsens totalny. Klepanie dal klepania.

Gość a może by tak
idz w pisdu

ale czego oczekujesz po tym topiku?? nie dosc, ze napisalas dlugo, ciagle to samo powtarzalas, to wszytko bez ladu i skladu

Idź w pisdu, to mam ochotę na całe gardło wydrzeć :P A czego oczekuje? Zabić myśli, zanim w pracy poznęcam się nad pacjentami ;) I jak bez ładu i składu:P ? Na studiach zarabiam pisaniem i nikt się nie skarżył :)

Gość a może by tak
na studiach zarabiałaś pisaniem ? w takim razie skąd tyle błędów w twoim poście :o

w takim razie skąd tyle błędów w twoim poście" od zawsze wiadomo że emocjonalność kobiet ma różnorakie odzwierciedlenie w opisach sytuacyjnych :P

Gość a może by tak
Interpunkcyjnych owszem widzisz i nie grzmisz analfabetka z ciebie :D

Gość milosc od trzech miesiecy
kurrwwa, moze on nie jest takim poyebem i nie pieprzy jak Ty o czyms, czego nie znasz