Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina27

po cesarce- jak długo boli blizna?

Polecane posty

Gość kalina27

Trzy tygodnie temu miałam cc. Szwy były zdjęte po tyg. Nadal jednak boli mnie dół brzucha. Ile to potrwa jeszcze? A może coś jest nie tak?

to zależy od tego jak będziesz dbać o siebie,ja 2tyg po cesarce znosiłam wózek z II piętra żeby wyjść z dzieckiem na spacer i póżniej były efekty tego, ogólnie blizna mnie długo pobolewała, jak byłam u lekarki i jej o tym powiedziałam, to mi powiedziała,że to była operacja i że będzie do końca życia mnie coś pobolewało nawet przy zmianie pogody. Teraz jestem 3 lata po cesarce i jakoś mnie nić nie boli, jedynie po jakimś większym wysiłku,czułam kłucie w miejscu blizny

to zależy od tego jak będziesz dbać o siebie,ja 2tyg po cesarce znosiłam wózek z II piętra żeby wyjść z dzieckiem na spacer i póżniej były efekty tego, ogólnie blizna mnie długo pobolewała, jak byłam u lekarki i jej o tym powiedziałam, to mi powiedziała,że to była operacja i że będzie do końca życia mnie coś pobolewało nawet przy zmianie pogody. Teraz jestem 3 lata po cesarce i jakoś mnie nić nie boli, jedynie po jakimś większym wysiłku,czułam kłucie w miejscu blizny

mnie około 3 tygodni, ale to i tak już spodadycznie, wogóle bardzo szybko doszłam do siebie po cc, za to moja siostra przez 3 miesiące bolało ją nic nie mogła robić, więc tu jest różnie

Gość mnie juz nie bolało
gdy wychodziłam ze szpitala. No powiedzmy te 5 dni czułąm po tem zajęcłam sie dzieckiem to juz nic nie czuałam. teraz 3 miesiące po i zapomiałam dawno o wszystkim