Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalennnkaaaaa

Ludzie pomozcie,moj facet i haslo/komputer

Polecane posty

Gość Magdalennnkaaaaa

W zeszlym roku jak przjechalam do mojego faceta na wakacje za granice, to po moim zalogowaniu sie na maila okazalo sie, ze on wczesniej zainstalowal jakis program, ktory zczytuje hasla, tzn. zapamietuje wpisane hasla. No i zalogowal sie potem na moja poczte i mialam awanture-nie zdradzam go, ale zwierzalam sie przyjaciolce z niektorych naszych klotni i on mial pretensje (choc sam nie jest czysty). Przyjechalam znow w tym roku, i podejrzewam, ze ten program wciaz jest na kompie, ale nie wiem jak go usunac, i jak sie nazywa. Moja poczta na ktora sie loguje jest czsta. Ale problem tkwi w gg - nie stworzylam swojego profilu na gg, tylko jesli wchodze to loguje sie przez webgadu. Nie ma tutaj zadnego archiwum itp. ale jednak mimo wszystko nie zycze sobie aby mnie inwigilowal (choc wlasciwie nie mam nic na sumieniu, ale to nie fair). Czy taki program moze zapamietac haslo z webgadu? Czy jak juz sie raz przeZ webgadu zalogowalam, to on moze zalogowac sie na mojego gg, bo ma haslo? Prosze o pomoc..

Gość fdss
skasuj windowsa i wszystko co jest na komouterze , nagraj od nowa i sformatuj dyski . Nastepnym razem nie wpuszczaj go do kompa gdy ciebie nie ma w poblizu .

Gość eeggeer
Proponuję zebys zajebala w leb temu twojemu chlopowi ze przeszukiwanie ci prywatnych maili i gg!! co wy macie po 5 lat? jak bedziesz w domu to zmien haslo i bedzie po problemie..

Gość Magdalennnkaaaaa
dzieki za odpowiedz... cholera.. a czy jest jakakolwiek mozliwosc, aby tak sie nie stalo? Co robic, aby chociaz zmniejszyc szanse, e on wlezie? Na szczescie to webgadu, nie ma archiwum, ale boje sie ze ktos do mnie napisze, np. przyjaciolka, a on sie bedzie pode mnie podszywakl, gdy mnie nie bedzie. Juz i tak ciagle kasuje z historii fakt, ze sie w ogole logowalam na webgadu, ze w ogole wchodzilam na gg... no nie wiem co robic:(

Gość ja powiem tak ...
ja się dziwię że nadal jesteś z takim facetem który szpieguje Cie w taki sposób ja bym go kopnęła w tyłek w momencie jakbym się tylko dowiedziała że czyta moją korespondencję i to jeszcze tak podstępnie no ale to Twoje życie po prostu nie korzystaj z jego kom jak tam jesteś ....a po 2 już dawno powinnaś zmienić pocztę albo przynajmniej hasło

Gość Magdalennnkaaaaa
fdss - niestety - to jego komputer, swoj mam w Polsce, nie moge nic formatowac ani przeinstalowywac, zorientowalby sie, bylby juz problem. Poza tym nie mam mozliwosci NIEWPUSZCZENIA GO na komputer gdy mnie nie ma - to jego komp, wiec sobie to sciagnie drugi raz. W domu bede dopiero za kilka miesiecy, a teraz juz nawet nie mam jak zmienic tutaj hasla - 1 ze musialabym stworzyc profil na normalnym gg, aby to zrobic, a 2 - przeciez to nowe haslo i tak tez sie zapisze na tym programie. Zaczynam zalowac sie sie w ogole tutaj zalogowalam na gg, ale niestety - POTRZEBOWALAM. Z nim sie nie da gadac. Ja mu mowie, ze to moje prywatne sprawy, ale nie dociera... na razie nie stac mnie tu na swoj wlasny komp, na ktorym mialabym haslo:(

Gość to dupek a nie facet

Gość fdss
Magdalennnkaaaaa rzuc go . Facet ktory nie ufa swojej lasce i musi ja szpiegowac to nie facet.

Gość Magdalennnkaaaaa
Britnej - ja na razie nie pracuje, bo szukam pracy, a on pracuje codziennie do wieczora, wiec czesto siedze na gg sila rzeczy, nie mam sie do kogo odezwac. "ja powiem tak" - tez mnie to denerwuje, ale go kocham, co zrobie. Juz pomijam wszystkie kwestie - co zrobil, aby zminimalizowac szanse, aby on sie zalogowal? jestem tu kilka miesiecy - musze korzystac z kom, z gg, kontakt z przyjaciolkami, rodzicami. Jak zmienie haslo, to i tak sie zapamieta to nowe na tym kompie:O

fdss - niestety - to jego komputer, swoj mam w Polsce, nie moge nic formatowac ani przeinstalowywac, zorientowalby sie, bylby juz problem. Poza tym nie mam mozliwosci NIEWPUSZCZENIA GO na komputer gdy mnie nie ma - to jego komp, wiec sobie to sciagnie drugi raz. W domu bede dopiero za kilka miesiecy, a teraz juz nawet nie mam jak zmienic tutaj hasla - 1 ze musialabym stworzyc profil na normalnym gg, aby to zrobic, a 2 - przeciez to nowe haslo i tak tez sie zapisze na tym programie. Zaczynam zalowac sie sie w ogole tutaj zalogowalam na gg, ale niestety - POTRZEBOWALAM. Z nim sie nie da gadac. Ja mu mowie, ze to moje prywatne sprawy, ale nie dociera... na razie nie stac mnie tu na swoj wlasny komp, na ktorym mialabym haslo

Gość ja powiem tak ...
w takim razie jak wejdziesz na pocztę to zaraz po przeczytaniu kasuj przeczytane listy jak i te wysłane no chyba nie jest tak bezczelny że otwiera twoje maile za nim Ty je odczytasz hmmm ? a z gg skoro nie ma historii rozmów to w czym problem ?

Gość Magdalennnkaaaaa
sa kafejki, ale ja czesto kontaktuje sie z rodzicami np. ktorzy sa starsi i chorzy, nie mam mozliwosci biegania po kafejkach, szczegolnie gdy pojde do pracy - gdy wroce pozno wieczorem do domu i bede potrzebowala nagle OD RAZU wejsc na gg:(

Gość Magdalennnkaaaaa
nie, mailem juz sie nie martwie-wlasnie tak robie, ze kasuje wszysstko, i po klopocie. Chodzi o gg. Tak, na webgadu nie ma archiwum, ale boje sie, ze wejdzie gdy mnie nie bedzie i zacznie rozmawiac z moloimi przyjaciolkami podszywajac sie pode mnie i zacznie z nich wyciagac rzeczy i potem mi zrobi awanture. Albo jeszcze z zazdrosci zagada do jakiegos kolegi i narobi mi wstydu lub kwasow.

Gość programy ktore zapisuja
nasze czynnosci na komputerze zwia sie KEYLOGGER'ami ... poczytaj o nich w necie :)

Gość Magdalennnkaaaaa
a wiesz moze jak usunac taki program z kompa - jak go odnalezc, jesli jest?

Gość Magdalennnkaaaaa
hehehe ostatnia rada wydaje sie logiczna:)

Gość rtrr
ukręć mu jaja tak zeby piszczał jak młoda panienka .

Gość Magdalennnkaaaaa
dzieki juz probuje to zrobic

Gość kristoff
albo napisz w google anti keylogger i sciagnij jeden z tych programów . Chronia one przez keyloggerami czyli monitorowaniem tego co robisz na kompie .