Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrunia88

Ja chce mieć dzidziusia a on nie

Polecane posty

Gość a ja mam odwrotnie
On chce a ja nie wiem czy chce. Mam tyle dylematów. Usłyszałam, że jak nie teraz to już nigdy. I wiem doskonale, ze jak nie teraz to nigdy, bo czuje to samo. Tylko, że nie wiem czy czasem nie wybrać nigdy.

a czemu Twój :) nie chce dzidziusia? jakie są powody? Wybacz,że pytam,ale nie wiem co mam ci odpowiedzieć,bo niektórzy nie chcę mieć dziecka z błahych powodów,inni już z poważniejszych

Gość sandra88
głowa do gury :) to jest bardzo powazna decyzja :) u mnie jest własnie na odwrót ja bardzo chce a on nie :(:( nie moge go zmusiac a bardzo bardzo tego chce :(:(:( przemyśl to :):) według mnie dni w stanie błogoslawionym :):) sa cudowne mam nadzieje ze to w koncu poczuje :):)

Gość helenka z okienka
sandrunia88 --> jesli te "88" w nicku to Twoj rocznik i Twoj partnet jest w Twoim wieku to wcale sie mu nie dziwie ze nie chce...

Gość helenka z okienka
a co do tego "stanu błogoslawionego" to szybciutko zmnienisz zdanie ;-)

Gość helenka z okienka
przepraszam, widac ze to nie Twoj rocznik... 21 letnie osoba nie moze pisac " do gury" :-)

Pewnie dlatego, że Ty chcesz mieć "dzidziusia" już, a on chce mieć dziecko jak będzie w stanie zapewnić mu dobre warunki.

Gość sandrunia88
nie to nie jest mój rocznik ja mam 24 a mój nazeczony 25

Gość a ja mam odwrotnie
Sandra ja mam już dzieci. Ustaliliśmy przed ślubem że obydwoje marzymy o rodzinie z konkretną liczbą dzieci. A teraz sama nie wiem, czy to taki dobry pomysł. Z jednej strony to wiem, że o tym marze i jeśli się nie zdecyduję będę żałować, a z drugiej to już jakoś zaczęliśmy sobie wszystko układać i boję się to burzyć, a wiem, że noworodek wywraca życie o 180 stopni.

Gość sandra88
nie to nie jest mój rocznik ja mam 24 a mój nazeczony 25

A co będzie jak dni "stanu błogosławionego" się skończą? Kto się zajmie obowiązkami i opieką nad noworodkiem? Kto będzie walczył z kolkami, stanami zapalnymi, gorączkami, biegunkami i ciągłym płaczem dziecka???

Znowu zapytam:) a czy Ty z nim rozmawiałaś na temat tego dlaczego nie chce dzidziusia? może boi się odpowiedzialności itd są różni faceci

Gość 222222
ja jestem w ciąży i wcale nie jest to stan błogosławiony... wszechogarniające zmęczenie, mdłości, trudności z wypróżnianiem, przeokropnie i nieustająco bolące piersi, sikanie co godzinę nawet w nocy, odrzucenie od jedzenia przy jednoczesnym głodzie, brak satysfakcji z seksu (chociaż przed ciążą była) i nieustający strach o maleństwo czy mu nic nie jest.. zastanów się czy na pewno tego chcesz :) i czy jesteście w stanie wychować dzidzię :) może to twoja fanaberia tylko... ;)

a ja sama nie wiem co o tym sadzic dziewczyne juz ja z góry łatwicie !!!!!!! moze ona naprawde chce byc w ciąży i własnie chcialaby wkoncu poczuc zmeczenie mdłości itp. jak ktoś bardzo tego chce to to wlasnie marzy o takim stanie !!! nie rozumiem was dziewczyny !!!! sandra88 głowa do gory pogadaj z tym facetem morze sie wam uda :)

Gość 222222
ja chciałam i chcę tego dziecka... mój mąż też ;) i liczyłam się z różnymi dolegliwościami... ale śmieszy mnie to jak mówią że to stan błogosławiony :D pewnie faceci to wymyślili :D