Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albertinus

co kupic nowordokowi ?? wizyta

Polecane posty

Gość albertinus

co kupic bedac z wizyta? macie jakies propozycje ciuszki odpadaja

moja znajoma matka zawsze narzekala, ze dostaje mnostwo ubranek, a przydalyby sie bardziej kosmetyki lub kocyk

Gość proponuję pluszowego
kolorowego misiaka z grzechotką w brzuszku, czy szeleszczącymi łapkami, uszkami itp

Gość kajlsjfhs
zestaw grzechotek

Gość jakies grzechotki

moze taki bajer gdzie sie odciska dłonie z masy gipsowej w smyku sa na pewno:) fajna pamiatka albo jakis dziecinny album na zdjecia:)

Gość NATADA
Napewno coś z kosmetyków np,krem,oliwka czy chusteczki,i może jakiś miś z pozytywką.

Pieluchy, tylko się dowiedz jakich używają. Chusteczki, najbezpieczniej sensitive. Odradzam misie, bo dzieci widzę nie bardzo chcą sie tym bawić, a to tylko zbieranina kurzu. Grzechotki, zabawki na późniejszy okres, Ciuchy jeśli już to na duży rozmiar.

ja dla swojej dzidzi dostałam taką ramkę i byłam bardzo zadowolona,bo nawet nie wiedziałam,że można mieć taką miłą pamiątkę:) i dla mnie i dla dzidzi

Ooooo u mnie karuzela była do bani, fajna, ale dla Mikiego żadna rozrywka. Natomiast rekord uwielbienia i używania do teraz pobił miś z pozytywką z firmy TeddyKompaniet

Gość dziekuje za propozycje
cos do 50 zł mysle ta ramka mnie zaciekawiła poszukam

Gość fazasa
pampersy i chusteczki tylko i wylacznie - mowie jako matka :)

Gość kosmetyki nie wiem jakie
wiec to ewentualnie na kolejne wizyty ciuszki z gory odlatuja..to tez zdaze jeszcze dac karuleza nie stac mnie chociaz fajny bajer

Gość ale nie wiem
jakich uzywa tych pampersow i chusteczek ramka mi sie wydaje fajna, co myslicie?

Gość pampersy tego nigdy nie ma za
wiele pisze jako matka

Gość jak pisałam
pampersy na chwile obecna odpadaja..jak tam pojde to zobacze jakich uzywa, bo teraz sie nie znam i nie kupie w ciemno

Gość kup ksiazeczke
pierwszy rok zycia dziecka albo pierwsze piec lat cos takiego w empiku jest duzo w ksiegarni pewnie tez fajna sprawa zapisujesz co kiedy po raz pierwszy wklejasz zdjecia itd potem dziecko ma pamiatke za 30-40 zl kupisz juz naprawde ladana

Gość jakas fajna zabawka

Jak matka niemowlaka... żadnych chusteczek, żadnych pampersów, żadnych grzechotek!!żadnych takich rzeczy!! Pampersy to matka wie najlepiej jakie jej odpowiadają dla maleństwa! Kupisz złe albo nie z tej firmy to co? Kosmetyki czy chusteczki tak samo...Kocyków też nie.. rodzice dziecka mają na pewno całą wyprawkę dla malucha. Grzechotki albo jakaś zabawka na co to jeśli dzieciak i tak się tym nie bawi tylko będzie leżec i kurz zbiera!! Najlepiej z ubranek jak byś chciała to nie śpiochy czy kaftaniki.. tylko już jakiś konkret np. dresik ładny na rozmiar np. 80 żeby większe było że jak dziecko urośnie to i więcej w tym pochodzi niż w śpiochach blleeee. Nie żadne sukieneczki. Np. ładne budziki najlepiej adidaski zawsze pasują na różną pogodę aLE NIE NA TERAZ TYLKO WIĘKSZE. albo album na zdjęcia.

Moja znajoma ostatnio wwpadla na taki pomysł: aby kupic jakas plyte z relaksujaca muzyką, jest to plyta zarowno dla dzidziusia która go ukolysze jak i dla przemeczonej mamy, ktora tez potrzebuje chwile oddechu ;) Mysle ze to dobry pomysl, a do tego oczywiscie standardowo jakas przytulanke....