zakochana24 0 Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochana24 0 Napisano Październik 26, 2009 co sądzicie kobitki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Październik 26, 2009 o jaki dlugi masz cykl. Jesli owulka wystepuje u ciebie ok 13dc to mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochana24 0 Napisano Październik 26, 2009 no własnie ja mam cylke 27 do 28 dniowych i moja owulka jest albo 13 albo 14... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Październik 26, 2009 Okres płodny liczy się od 5-6 dnia przed spodziewaną owulacją do 3 dnia po niej - i to są "widełki" uwzględniające maksymalną przeżywalność plemników i komórki jajowj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak najbardziej jest to Napisano Październik 26, 2009 mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach