Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaniaanna

Co myślicie o tych obrączkach?

Polecane posty

Gość annaaniaanna
dlaczego?

Gość fajne ja tez mam dosyc nietypo
we....ale nie wiem po co chcesz placic za firme skoro takie same mozesz kupic taniej:) mysmy dali 2200...skłądaja sie z 3 rodzajów złota:) sa zajebiste;)

Gość fiu fiu ....
przyszła jakaś dziwna moda na oryginalnie wyglądające obrączki. Oryginalne wcale nie znaczy piekne.Najpiekniejsze są proste obraczki bez żadny udziwnień bo one będą zawsze modne, a obraczki z kamyczkami, paseczkami i wzorkami wyjdą z mody i co wtedy zrobisz, zmienisz obraczkę na nową? Obrączka to symbol a nie biżuteria!!!

Gość a mnie nie
bo są brzydkie, kanciaste, z żółtego złota :o

Gość bardzo ładne
To co, że kanciaste. Właśnie takie pozaokrąglane sa brzydkie. Śliczne są!!! Mimo tego, że wolę białe złoto te sa PIĘKNE!

Gość I po co wam obrączki
I tak pół roku po ślubie będzie rozwód. Albo jeszcze szybciej.

Gość a mnie nie
to że autorka się zapytała co o nich myślimy i dlaczego mi sie nie podobają :o to piszę dla czego.... a pewnie jak zwykle chodziło tylko o falę zachwytów :P i tak wiekszosc z tych co tu pisze jest nie szczera byle by tylko inna miała większe paskudztwo niż ona ma...

Gość annaaniaanna
do I po co wam obrączki... Twoja wypowiedz jest żenująca. Widac ze jestes nieszczesliwa albo pokrzywdzona przez los do a mnie nie... rozumiem ze mamy inny gust ale wystarczy ze raz to napisalas nie musisz sie produkowac i rozwodzic na ten temat. A moze wkleisz swoj typ...?

ładne... ale do faceta nie pasuja wybralismy z mezem klasyczne bo jakby mial takie załozyc to by wygladał jak pedzio :P

Gość hananbanananananana
a możesz napisać która obrączka z jakiej kolekcji?

hanabanana kliknij na ten link, później na dział "obrączki", strona 3, wzór 122 :)

Bardzo ładne, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego ludzie tak napalają się na Apart... Przecież to droga firma, a jakością i wyglądem nie wyróżnia się na tle innych firm tego typu. Ja, jeśli chodzi o złoto, preferuję sklep Rafidu. Niejednokrotnie na promocji udało mi się wyhaczyć jakieś fajne kolczyki. Trzeba tylko chcieć szukać, a nie iść na łatwiznę.

...bo ludzie chcą się popisać że mają APART. Ja nie mówię że akurat autorka wątku ale niektórzy szczycą się tą firmą. Tak naprawdę to złoto takie same jak każde inne ale cena za to duuuuużo droższa.

za takie klasyczne tylko że 3mm w apoarcie powiedziano mi 600 zł za jedną obrączkę,a za 2 x5mm w małym sklepiku zapłaciłam 800 zł. i ta decyzja nie wynikła z powodu cięcia kosztów na wszystkim co możliwe do obcięcia tylko powiedziałam że nie będę placić za napis firmy skoro obrączki niczym się nie różnią.i moje noszą się bardzo dobrze,są identyczne jak te z aparta.i pozatym apart może i dobra firma,z doświadczeniem i szanowana ale jak dla mnie..przereklamowana.o wiele więcej ciekawszych wzorów biżuterii znajdę własnie w tych małych sklepikach.

Gość annaaniaanna
chodzi mi tylko i wyłacznie o wzór. Poprostu akurat zdjecie znalazłam na stronie APART.

Nikt Ci snobizmu nie zarzuca :) Po prostu się zastanawiam, dlaczego ludziska tak strasznie obnoszą się tym apartem, bo ja naprawdę nie widzę w ich biżuterii nic szczególnego. Ładna, bo ładna. Ale dużo ciekawsze i tańsze produkty można znaleźć u innych firm. Amen :)

Nie wszystkie wzory z Apartu da się zrobić w tych małych sklepikach. Tak nam powiedzieli w jednym zakładzie. Droga autorko jak Ci się podobają to wydrukuj zdjęcie i idź po prostu spytaj czy są one możliwe do wykonania.

Gość do moyha-
myślę,że jak dobrze zagadać z jubilerem własnie małego sklepiku i pokazać wzór jaki się chce-taki wzór da się wykonać.trzeba tylko połazić,popytać...

My swoje wybraliśmy właśnie w takim małym sklepiku ale zanim to się stało to całe miasto obeszliśmy. I w ostatnim sklepiku znaleźliśmy te wymarzone:) Już tak nam się nie chciało chodzić...a tu za 10 min godzina 18 , zaraz zamykają...weszliśmy iiii...szybka i dobra decyzja:D Pozdrawiam