Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATADA

Prezenty na Mikołaja

Polecane posty

Gość NATADA

Czy kupujecie prezenty na Mikołaja swoim chrześniakom?

Gość tak - obowiazkowo

Gość NATADA
Ja też,a mam ich 4 plus jeszcze moja córka i syn czyli w sumie musze zrobić 6 paczek na Mokołaja.Troche tego jest,i znowu problem co komu kupić,żeby się im spodobało:)

Ja mam jednego, więc nie będzie to spory wydatek. Mam zamiar kupić mu joystick z wibracjami, myślę, że będzie zadowolony, tym bardziej, że lubi grać. Jakby ktoś nie miał pomysłu, to wklejam link http://www.hihawa.pl/produkty/Gry/Sweex%20Joystick%20Vibration%20USB%20GA200-240.html Myślę, że to fajny prezent, przynajmniej dziecak będzie zadowolony.

Gość ja nie kupuję
mnie nikt nie kupował więc z jakiej paki ja mam robić jakieś prezenty, wali mnie to, matka niech mu robi prezent. Poza tym nie mam pracy, więc i kasy

Gość www.tnij.org/kaka2009
Spokojnie,jeszcze zaduszek nie było a wy już o Mikołaju

Gość może to dziwne...
ale ja mam dwóch chrześniaków: Jeden ma Downa, a drugi porażenie mózgowe. Nawet jakbym chciała coś kupić, to nie mam pojęcia co :-)

Gość odpisuje se na posty
cube ja dla swojego chrześniaka pewnie kupię jakąś grę komputerową, jakąś dzięki której będę miała potem święty spokój podczas pilnowania może http://www.3kropki.pl/p/1/0/hugo_magiczny_na poj.php dzięki tej grze, przynajmniej chłopak trochę biologii się pouczy SPADAJ NACIĄGACZU

Ja już zaczełam pomału kupować.Postanowiłam nie przekraczać 50 zł na osobe,może mi się uda:)