Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenka---2222222

Jak myślicie która ładniejsza?

Polecane posty

Jeśli chodzi o wygląd to pierwsza! Ale wiele zależy też od tego jak wyglądasz i raczej jak przymierzysz to dopiero będziesz wiedziała.no zleży jaką masz figurę, jeśli szerokie biodra to druga odpada. Jeśli jesteś wysoka i szczuplutka to druga pasuje idealnie. Tylko ta druga to kroj syreny, wiec wymaga umiejetnosci poruszania sie i mozesz miec trudnosci z tancem.

mi sie podoba bardziej ta druga ale fakt dopiero jak przymierzysz bedziesz wiedziala ktora wybrac w ktorej lepiej bedziesz sie czula

Gość a ja myśle że......
Mi też ta 2 ale myślę ze to zależy jak wyglądasz w niej :) Też jestem na tym samym etapie szukania sukienki :):P

Gość ulenka---2222222
no wlasnie problem tkwi w tym ze obie sa jakby poza moim zasiegiem. Mierzyłam podobne fasony i wiem ze wlasnie najlepiej jest mi w takich opietych do bioder a potem puszczone tak zwiewnie. do stycznia musze zamowic sukienke. i jezeli nie znajde swojej wymarzonej w zadnym salonie to pewnie zdecyduje sie zeby uszyc ktorąś z tych.....

no właśnie tak myślałam, że cięzko z nimi będzie. Byłam ww Wrocku i kolekcje są bardzo okrojone. Ja wybrałam podobny styl, też mam do bioder przylegającą, ą póżniej poszerzana A. Linia bioder po skosie. Na szczęście jest wiele takich fasonów, więc musisz dobrze poszukać. I faktycznie lepiej kupić z salonu lub nawet używaną, niż szyć, bo nigdy nie wiesz...

Gość ulenka---2222222
maanda a moze wkleisz linka swojej? Bardzo chetnie obejrzę

a bardzo chetnie- co prawda w katalogu wyglada okropnie nr 635 http://www.suknieslubne-nikol.pl/?page=oferta&run=show&g=1&p=21&odk=27&str=4 ale mozna tez znalezc na allegro u innych dziewczyn jak wyglada w realu: http://www.allegro.pl/item794923604_suknia_slubna_tanio_sposabella_2009.html tez preferowałam takie mało strojne, ale wygladałam w nich jak dziecko komunijne. a w tej najkorzystniej wygladalam:-) zycze owocnych poszukiwań

Druga może wyglądać świetnie, tylko wybrałabym haft w kolorze złoto-ecru, całkiem biały też byłby lepszy od tego srebra choć nie wiem, jak wygląda to na żywo :)

Pierwsza bardzo mi się podoba. Druga też jest ładna, ale ten haft , jego kolor jest beznadziejny.