Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobietka 22

taktyka sprytnej kobiety

Polecane posty

Witam:) poszukuje pełnej wersji ebooka "Taktyka sprytnej kobiety" Karoliny Kukuły czy ktos posiada:P? byłabym wdzieczna

Gość też chętnie przeczytam
:)

Gość jusinka21
witam ja własnie w piatek odebrałam ksiązke "Taktyka sprytnej kobiety" :)

Gość też też też chce

i jak tam jusinka21 warta polecenia? obleciałam juz tyle różnych stron ale nigdzie nie ma darmowej ;/

Gość jusinka21
Wystarczy wejść na strone darmowych eboków... Tam jest dużo tematów, zamówiasz i masz :) Zamówiłam również " Mężczyzna od A do Z" Świetna książka :) Polecam !!!!!!

no tak ale wiesz kkiedys zamowilam ksiazke zapłaciłam a wcale nie była interesujaca... dlategoszukam darmowej wersji... ten tytuł: Mężczyzna... " znalazłam w całosci za darmo na chomikuj.pl

Gość jusinka21
Naprawde polecam te ksiązki z tej strony powyżej... Na tej stronie pod książkami sa wpisy osób ktore przeczytały te książki.... Jak widac każdy jest zachwycony i szczerze je poleca. Ja równiez. Czytając "Mężczyzna od A do Z" krok po kroku uczyłam sie jakich błędów nie popełniać, teraz wiem ile błędów mozna popełnic w nieświadomy sposób.... Ksiązka zmienia nastawinie do swojego mężczyzny, można sie wiele nauczyć, przede wszystkim wiele nauczyć i uchronic swój związek :) POLECAM !!!!

Gość jusinka21
Pełnej wersji nie ma darmowej. Ksiązka zawiera o wiele więcej treści niż te na internecie

no wlasnie to Meżczyzna od A do Z znalalłam darmnowa i myślalam ze te taktykę tez gdzies dostene ;/ no coz szkoda:)

Gość kmuy
durna reklama i nie darmowa

chomikuj.pl tam znajdziesz darmowe a co do ksiazki to jak dla mnie nic nowego. W sumie przejrzalam tak po lebkach jakos mi ta ksiazka nie podeszla wogole ale Wam moze sie spodoba. mnie spodobal sie bardzo Mezczyzna od A do Z wiec ta polecam wpiszcie w google tytul i chomikuj.pl i wyskoczy trzeba tylko szukac bo wiekszosc to fragmenty, cala ksiazka ma ok 1mb :)

no ostatnio poswiecilam sporo czasu i nie znalazlam za to przejrzalam tajemnice najwiekszych uwodzicieli:D

Do little lady m. Rozumiem, że żeby znaleźć Mężczyznę od A do Z na chomikuj, trzeba mieć tam konto, tak? Jak możesz to daj link akurat do tego pliku, bo przeczytałam fragmenty i spodobała mi się, chciałabym ściągnąć sobie pełną wersję.

Gość Złote Myśli za free
Dam Ci niepowtarzalną szansę na otrzymanie dowolnego, wybranego przez Ciebie e-booka Złotych Myśli całkowicie za darmo! Co musisz zrobić? Wystarczy, że wejdziesz na tę stronę: http://www.ebadania.pl/1e8c818d95a0d1bf i wypełnisz ankietę. W prezencie otrzymasz pakiet 4 rewelacyjnych e-booków. A w finale konkursu weźmiesz udział w losowaniu, gdzie wygrać możesz dowolny e-book Złotych Myśli. Ale najpierw ankieta http://www.ebadania.pl/1e8c818d95a0d1bf