Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2+1

jest tu jakaś dziewczyna która mając 24 lata miała już 3 pociech?

Polecane posty

Gość cecilll
a czemu w wogóle myslicie o komentarzach ze strony ludzi ? boli Was to ? nie rozumiem , to jest kazdego prywatna sprawa ile dzeci napłodził , kogo to obchodzi ,jezeli mozecie dzieciom zapewnic , dobre wychowanie , jeżeli będą miały wszystkiego pod dostatkiem , zapewnicie im byt , dom w sensie budynku-czy mieszkanie itd. to dlaczego sie wogóle martiwcie o to co ludzie powiedza ? e tam ja bym to olała, chyba ze sie obawacie ze nie zapewncie to co innego. pozdro

Gość ja tezzzz...........
do cecill...dobrze sie mowi jesli to nie tobie i nie o twojej rodzinie,na takiej chocby kafeterii wypowiadaja sie uzywajac slowa patologia...choc w rzeczywistosci zyjemy o wyzszym standarcie niz 99% ludzi w Polsce. Odpowiadam dalej...jesli dzieci nie sa tzw.jedno po drugim i tak jak w moim przypadku,miedzy najmlodszym a najstarszym jest 15lat roznicy,to luzik:)nie wymagam wyreczania mnie w opiece,ale oczywiscie jest samodyscyplina,czyli nie dokladanie mi ze swojej strony dodatkowej pracy tj.sami musza utrzymywac porzadek w swoich pokojach,a ze mieszkamy w domu i kazdy ma swoja prywatna strefe,nie wyobrazam sobie zebym miala od podstaw kademu sprzatac i miec czas na inne sprawy...no i poza tym mamy zarzadzony sw.spokoj mamy,to jest w piatek lub sobote kilka godzin gdzie nikt mi nie przeszkadza,fryzjer,kosmetyczka,basen,cokolwiek sama bez grupy wsparcia:) i dziala:)!!!

Dlaczego się obawiam? Bo jestem raczej wrażliwą osobą, a już teraz spotykam się z niemiłymi komentarzami. Wiesz są ludzie którym się nie przetłumaczy bo oni wiedzą najlepiej i mimo, ze widzą, ze moje dzieci ani głodne ani brudne nie chodzą to im i tak się zdaje, że to patologiczna rodzina bo młoda matka to zawsze kojarzy się z czymś nieodpowiedzialnym. Ale teraz to już klamka zapadła. Damy radę i przetrwamy wszelkie złośliwości.

Gość mama 2+1
dom pelen skarbow- święte słowa, czyli co też czekasz na 3 dzidziusia? :)

Gość mama 2+1
upupupu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!