Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uchwy do lcd

uchwyt do telewizora

Polecane posty

Gość uchwy do lcd

witam wszystkich.mam takie nietypowe pytanie: zamierzam kupić telewizor LCD I chcę go zamontować na scianie w rogu i właśnie nie mam pojęcia jakie powinnam mieć haki czy uchwyty , jeśli ktoś mógłby mi doradzić jak i na czym zamontować go. bardzo mi zależy żeby był zamontowany w rogu na ścianie. z góry dziękuję. :):):):):):):)

Gość uchwyt do lcd
Podnosze:):):):)

Gość nie musi tyle kosztować
ja zapłaciłam za uchwyt ok.100 zł i zamontował go mąż, a mam bardzo duży 47 calowy telewizor zajrzyj do Saturna, tam mają duży wybór i doradzą ci jaki uchwyt będzie odpowiedni do twojego telewizora.

Gość uchwyt do lcd
wiem ile może kosztować i oczywiście sama tego nie zrobię ale mi chodzi o taki żeby mógł być zamontowany w rogu na ścianie :):)czy są takie w ogóle ? jeśli tak to jakie?

@dziubekkk - dlaczego nie można samemu powiesić TV? Dlaczego musi to robić ktoś komu trzeba zapłacić?

Gość KarolinaWW
Chyba lepiej zrobisz jak postawisz na uchwyty, z tego co wiem to bardziej solidniejsze rozwiązanie. Mozesz też zgłosić sie tutaj http://www.uchwyt.pl/instalacje/index.html , zeby dobrali Ci odpowiednie uchwyty i zamontowali Ci je wraz z telewizorem. To chyba najwygodniejsze rozwiazanie.

Gość GrześLeś
Ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym z uchwytami niewiadomego pochodzenia i bez atestów... Mi kiedyś uchwyt spadł, ale razem z telewizorem :/ Od tamtego czasu mam nauczkę. Viz-Art ma bardzo dobrą jakość. Może cena trochę wyższa, ale spokój na lata ;)