Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julk44

LADACO

Polecane posty

Witam! 🖐️ Widzę że spotykem tu troje dzisiejszych rozmwcow z "pytanie do modertatora" ponawiam swoją prośbę do ladaco i śpiącego - wrzućcie mi maile kontaktowe. To co odstawia cafemoderacja ostatnio pojecie ludzkie prechodzi. A moze sprobujemy coś oddolnie z tym zrobić?? PS. Z moim pojawieniem się tu liczba nicko w podpadnie,tych na tym topiku zdecydowanie przekroczyła dopuszczalny pozim dlatego n ie wrózę mu dlugiegozywta. :o Nawet Myrevin, obawiam się nie uchroni nas przed kasacją :classic_cool:

Suchajcie, ja pisze poważnie tym razem. Możeczie się wypłakiwać do woli że Wasze topy i posty spadaja bez uzasadnienia. Goowno Wasze zawodzenia dadzą. Grupa Trzymająca Władzę (GTW) w Wysokiej Moderatorii (nie mylić z CAŁĄ WM!) i tak bedzie robila co chce i mozemy im wszyscy skoczyć. Tylko zbiorowe, skoordynowane oddolne dzialanei może przynięść jakiś skutek. Mam na to pomyslł ale na forum nie będę o tym pisał bo 1. Nie nalezy wykładać wszystkich kart na stól 2. I tak zaraz zleci, jak tylko ktoraś Pani Cenzor [nick zbiorczy moderatorski] związna z GTW to zauważy. :classic_cool:

Gość jesssu bedzie zes
:D ide na drzemke. houk