Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bieniek

Przegrałem życie

Polecane posty

Gość Bieniek

:( mam 30 lat, jestem sam, wczoraj miałem rozmowę z dziewczyna którą kocham nad życie a ona mnie nie. Nie mam nic oprócz konta w banku, pustego domu, przegrałem . Chciałem zeby była ze mna ona mi powiedziała ze jeżeli chce zeby mi i jej sie nic nie stało to musimy zerwac kontakt na zawsze :(

Gość retretretert
Znajdziesz inna powodzenia tylko nie uganiaj sie za 18 bo one i ciebie kiedys zostawia

Gość zgadnij w ktorej
hmm czy ja wiem czy przegrales. nie wyszlo Ci z kobieta to jeszcze nie koniec świata;) jeszcze poznasz nie jedna;p

Gość Bieniek
to nie była 18 ma 22 lata

Gość weź się w garść -
najgorsze co mozna powiedziec komus z depresja 🖐️

Gość Autorze...
Na jednej kobiecie świat się nie kończy. Poznasz taka która bedzie cię kochała tak bardzo jak ty ja. Tylko nie załamuj się bo smutasa napewno żadna nie zechce. Pozdrawiam :)

Gość Bieniek
mam dziwne podejście jak na dzisiejsze czasy, chciałbym sie zakochać i być kochanym i tylko w takim zwiazku widzę przyszłość. Jak patrze na to wszystko z boku to mało takich par jest.

Gość Bieniek
wiem że nie powinienem tego tak przeżywać ale nie potrafie inaczej, ktoś moze powiedzieć ze mięczak, ja mam tak i nic na to nie poradze

Gość 22-letni prawiczek
przynajmniej nie jestes prawiczkiem, wtedy bys mial przegrane zycie

Masz dom i konto w banku, jak przypuszczam nie jest to konto zerowe, więc nie pisz z łaski swojej, że przegrałeś życie. Obrażasz tym tych, którzy je naprawdę przegrali.

Gość Bieniek
Nie obrażam, dla mnie życie dla samego życia jest bezcelowe. Dla mnie życie to z kimś, dla kogoś jest sensem życia. Na co mi to skoro tak naprawde nie ma się nic. Lepiej mieć kochająca rodzinę, dzieci niż pieniażki, myśle ze tak większość uważa

Większosć uważa, że najlepiej mieć i jedno i drugie. Zasadniczo można mieć pieniądze i nie mieć rodziny, ale posiadanie rodziny bez posiadania pieniędzy jest bezsensowne.

Gość Bieniek
no najlepiej miec obie rzeczy co do drugiej sprawy to nie jestem juz tak przekonany, dla mnie moje życie to porażka i ja to tak widze

Spokojnie, jakaś dziewczyna sie znajdzie - w końcu gosć z własnym domem to atrakcyjny kąsek. Tylko przestań gadać o dziewczynie, która i tak cię nie chce. Jesteś facetem więc myśl logicznie a nie uczuciowo jak rozmemłana baba.

Gość bjj
skocz z dachu albo nie bo jak jestes nieudacznik to sie tylko polamiesz a nie zabijesz, powies sie

Gość maklerek
Weź kredyt na 10 tysięcy zeta i zagraj na akcje PGE a będziesz miał full kasy!

Bieniek,a ja Cie rozumiem,mam takie same poglady jak Ty.Daj sobie czas,znajdziesz ta jedyna.Facet tak naprawde kocha raz,ale niekoniecznie to jest jego pierwsza milosc.Glowa do gory

Gość Batrev
dzięki Inkking, korjonos powinienem myśleć logicznie bo umysł mam ścisły a myślę uczuciowo

Gość Ewellinka
gdybym musiała wybierać, też wybrałabym rodzinę a nie pieniądze

Gość a ja nie mam nawetpustego domu
puste to ja mam tylko konto w banku i co? łyso ci?

Gość ja też przegrałam
nie mam już siły :(

Gość wirtualna nieprawda
użalasz sie jak dziecko...

Hah, to pomyśl o tych co nie mają domu, a ich konta są na minusie. Przestań się mazać frajerze. Przegrany to byłbyś jakby żona przy rozwodzie odebrała ci dom i pieniążki.

Przestańcie marudzić, marudy Wy jedne. O przegranym życiu może powiedzieć 80-latek, który nie ma nic/ nikogo w sensie uczuciowym i materialnym. Dopóki zyjecie i swiat istnieje / a istnieje jak widać, słuchać i czuć/ wszystko się może zdarzyć / no, prawie wszystko/:)):classic_cool:

22-letni prawiczek nie możesz przegrać życia, bo nie jestes prawiczkiem Taka filozofia życia mnie rozwala. A co seks dla Ciebie najważniejszy w życiu jest?