Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiddd

Chciałabym KubaP

Polecane posty

Gość iiiiiddd

Reasumując…wszystko co bym chciała: 1)Chciałabym robić Ci loda podczas jazdy samochodem.. 2)zasypiać z Twoim penisem w ustach 3)Trzymać Ci go jak robisz siku 4)robić Ci loda jak siedzisz na dużym fotelu i pworadzisz rozmowe telefoniczną( 5)Kochać się z Tobą w lesie przy drzewie 6)Bawić się butelką po uprzednim wypiciu wina… 7)Robić Ci loda pod stołem jak jesz coś dobrego( 8)Jeździć z Tobą dosłownie wszędzie i kochać się na stacjach benzynowych w toaletach w lesie w stodole podczas postoi:) 9)Kochać się z Tobą w toalecie na dyskotece(a 10)Zasypiać w Twoich raminach w Twoim nasieniu:)mając pewność,że KCOHASZ tylko mnie:D 11)jadać z tobą codziennie śniadanie u mnie:) 12)godzić się w przypadku sporów zawsze w łózku:P 13)Mieć z Tobą hodowle sfinksów 14) wyjeżdżać z Tobą w fajne miejsca i kochać się nad morzem na plaży…czy nad przepaścią:) 15)Jeść z Tobą sushi:) 16)chodzić codziennie rano na basen i pieścić się z Tobą w jakizzi:) 17)być na każe Twoje zawołanie.. niczym wierna suka swojego Pana:P 18)ufać Ci bezgranicznie:)Stworzyć z Tobą idealny związek oparty na miłości zaufaniu i zajebistyyym zwierzącym seksie:)

Gość tak pozattym to wporządkuO

Gość trzymać jak
robi siku??:O

Wiesz, ze jestes nimfomanka ?:> Twoj chlopak musi byc z Ciebie dumny, ale uwazaj bo biedaka zajezdzisz na smierc.

Gość iiiiddd
szejku niestety to nie mój chłopak:(ale jest to jedyny chłopak który wyzwala we mnie takie instynkty..Naprwde myslisz że to nimfomania?? Chciałabyms ie jeszcze kochać w pociągowej ubigacji podczas jazdy pociągiem...I ja mam tak tylko w stosunku do tego faceta to nie tak że ide uulicą widze kolesie i mysle zeby go wybzykać

Gość rycząca trzydziestkaa
a czemu nie trzymać?? to fajne uczucie jak pod skórą można wyczuć płynącą strużkę,bardzo to miłe.

Gość proponuje seksuologa