Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kartoteks

Czy taka sukienka nadaje się na ślub cywilny?

Polecane posty

Gość nnnmmnmnmnmnnmmnnnnmmmmmmnnnmm
A ktory to tydzien. Nie mozesz kupic czegos normalnego? Ta niezbyt mi sie podoba.

Gość uiloiuo
no niezbyt fajne, takie pzrecietne

Gość lady26
uszyj cos sobie cos bardziej eleganckiego. albo poczekaj z tym slubem.

Gość paskudne te sukienki ani jedna
nie jest ladna!

Gość annawanna
obydwie sukienki nadają się na imieniny ciotki niż na własny ślub! To ma być najszczęśliwszy dzień w twoim życiu więc nie psuj go sobie beznadziejną sukienką. Jeśli włożysz którąś z prezentowanych kiecek to wierz mi wszystkie twoje kuzynki, ciotki a nawet babki będą lepiej wyglądać od ciebie, bo one się wystroją a ty... Nie piszę tego by zrobić ci przykrość, nawet cię nie znam, wręcz przeciwnie, doradzam ci z życzliwości abyś trochę jeszcze poszperała po sklepach i wybrała super sukienkę

pierwsza sukienka jest bardzo elegancka! a zarazem skromna ale potrzebuje starannie dobranych dodatków - czarna kopertówka, czarne szpilki, dyskretna biżuteria, bardzo pasują włosy zaczesane w gładki kok i mocno wymalowane usta (ale wtedy oczy traktujesz tylko maskarą ewentualnie kredką)

żądna mi się nie podoba ale może np prostą ze wstążką pod biustem? na allegro chyba można dostać bo te są okropne ta pierwsza to masakra ta druga lepsza ale jak na własny ślub to bym w życiu jej nie kupiła