Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna... jedyna

Które botki wybrałabyś?

Polecane posty

drugie ładniejsze ale tylko nadają się na suchą pogodę

Gość zadne z nich
i te i te koszmarne

Oojej, naprawdę aż tak źle? ;) Zastanawiam się nad 1, bo mają jakikolwiek obcas więc będą wygodniejsze niż całkiem płaskie. No i jakieś cm nogą dodadzą, a wiadomo że przy botkach każdemu się przyda :P Szukam czegoś zwykłego żeby biegać do pracy czy wyjść na spacer. Ale teraz to już nie wiem co kupić :P

Żadne z tych botków nie są w moim stylu. Możliwe dlatego, że mam bardziej elegancki styl ubierania się. Jeżeli mam już wybierać to myślę, że te drugie są lepsze. W tym roku i mnie naszła ochota na zakupienie sobie takich butów. Znalazłam idealne dla mnie: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-9175-ECCO-CITY-6694301375.html Jeszcze rok temu byłam źle nastawiona na takie buty, a jednak gusta ludziom mogą się zmienić. Stwierdziłam, że chciałabym mieć takie buty. Teraz myślę, że to są ładne buty.

oj tak fruttis999, to są ładne buty, ale nie do biegania za uciekającym autobusem ;) no i z innej półki cenowej :o takich jak wyże mam conajmniej 5 par za tą samą kwotę ;) ehh kiedy mnie na to będzie stać... :D

Te drugie butki są ładne. Ale to raczej na suchą pogodę... Pierwsze nie specjalnie przypadły mi do gustu. Ja chyba jeszcze pobiegam w martensach, jakoś nie mogę odnaleźć się w innych butach :D