Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 31

Masturbacja

Polecane posty

Gość Mama 31

Moja córka ma 5 lat i od kilku miesiecy sie masturbuje , czytałam ,że to minie ale to mi nie daje spokoju. Codziennie zanim zaśnie robi to samo , nie pomaga żadne tłumaczenie. Kiedyś zasypiała ok 20 teraz przez wieczorne zabawy czasem nie śpi do 22. Czy to normalne a może są jakieś leki na spowolnienie choć troche tego "popędu" bo to już chyba nie jest ciekawość. Pomocy

Gość tata 313
tez zacznij sie masturbowac i bedzie spokoj

Gość Mama 31
Bardzo dziękuje za pomoc właśnie na taką informację czekałam

Gość hahahahaahahahhahhhahaaa
to masz niespełnioną nimfomankę, za 15 lat to będzie jazda

Gość nie zadawaj takich pytań
tutaj bo nie otrzymasz normalnej odpowiedzi. zapytaj pediatrę

Ty jako matka szukasz tutaj fachowej porady? jaesli uwazasz to za problem to idz do lekarza. nie ośmieszaj siebie i dziecka....żałosne!!!

Gość przynajmiej nie będzie miała
pryszczy na japie, tylko głaciutką miłą skórkę, anie jak te pryszczate małolaty...

Gość nie- mama ale ..
kiedyś coś na ten temat czytałam, niestety nie pamietam dokładnie. Dzieci również mają coś takiego jak popęd seksualny , z tym się po prostu rodzimy;) nie jest to nic złego dopóki dziewczynka nie zrobi sobie krzywdy. Dlatego staraj się oderwać ją od takiego zajęcia i szukaj innych zabaw, takich bardziej dzieciecych;) Absolutnie nie wolno ci karcić , obrażac i bić dziecka za to ponieważ nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi jest to dla niej odczuwalna potrzeba jak kazda inna. łatwo powiedziec trudniej zrobić, ale jesteś mamą , postaraj się pomóc dizecku, a ja trzyamam kciuki.