Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlodziej.czasu

Hmm..tak sie zastanawiam

Polecane posty

Czy na tym szacownym forum ludzie spotykali sie ze soba w celach towarzyskich. Rozwazam, byc moze poszukuje..nie lubie tego slowa - kochanki. Jakie sa Wasze odczucia w tej materii?? Jest szansa przez ten portal znalezc kogos godnego uwagi??Odnosze wrazenie,ze wiekszosc wypowiedzi tutaj jest autorstwa zakompleksionych dzieciakow, dlatego bede wdzieczny za szczere opinie,bez udzialu tych pierwszych. Pozdrawiam!!

a muszę Ci powiedzieć autorze,że kiedyś nawet spotkałam się z jednym facetem właśnie z kafe...okazało się,że mieszkamy w jednym mieście i poszliśmy na pivko,drugi raz spotkaliśmy się w moje urodziny ...i koniec na tym...bez seksu,bez uczuć,bez jakiejkolwiek iskry,tak sobie miło pogaworzyliśmy tylko :)

Wielbicielka Piotrusia - ze mna sie raczej nie widzialas,chyba,ze mieszkasz w Poznaniu. Pondato,ze nie przypominam sobie,abym spotykal sie z kimkolwiek z netu na pogaduchy :) Zreszta jestes juz wielbicielka jakiegos Pana,wiec sprawa zamknieta:) Żmij84 - tu nie chodzi nawet o stricte umowienie sie na seks. Uwazam,ze najpierw trzeba sie poznac. Sprostac wlasnym oczekiwaniom i pogladom,pozniej to juz sprawa dwojga ludzi. Nie wiem,byc moze traktuje to miejsce bardzo naiwnie,aczkolwiek nie wykluczam - byc moze idzie tu poznac kogos o podobnych potrzebach, i dla wyjasnienia,mam na mysli plec piekna:)