Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GangstaAaaaaaj

Obudźcie się, chcą nas otruć-Codex Alimentarius

Polecane posty

Gość niewolnicy powstańcie
Popieram was STOP NWO!

Gość prawda jest tylko 1
O tych rzeczach mówią również w Project Camelot jesli ktos zna! Niedawno byli w Polsce we Wrocławiu:)Byłam na ich wykładach;)

Gość z tymi szczepieniami
na grype to prawda, ja sie zaszczepilam kiedys raz, od razu po tym sie ciezko rozchorowalam i od tej pory dziwnie czesto choruje, a grypy mam jakies masakryczne, za kazdym razem czuje sie tak jakbym tej miala juz nie przezyc. Nie szczepcie sie!!!

Gość pannica2343f
zapraszam was na strone www.prawda2.pl , tam macie wszystkie teorie spiskowe skondensowane w jedną całośc;) ogolnie to....nic nie mozemy poradzic ze chca nas wybic..

Gość mila8
Niestety wierzę w te teorie spiskowe, coś w tym musi być. Filmy oglądnę jutro, chociaż już kilka lat wcześniej także o tych teoriach oglądałam i jak słyszę, to zaczynają się one sprawdzać.Gdy komuś to opowiadałam to patrzyli na mnie trochę podejrzanie i pytali, czy nie mam innych problemów. Ludzie chyba nie chcą wiedzieć, co będzie, ale cóż my możemy zrobić. Trzeba będzie nazbierać ziółek na kilka lat, bo w ogródku mam miętę, melisę i szałwię.

Gość GangstaAaaaaaj
Bez sensu bo ucięło bodajże 2 strony tematu ;/

Gość GangstaAaaaaaj
O już na szczęście jest:)

Gość GangstaAaaaaaj
I co, i nikt już nie interesuje się tematem?

" pannica2343f zapraszam was na stronewww.prawda2.pl , tam macie wszystkie teorie spiskowe skondensowane w jedną całośc ogolnie to....nic nie mozemy poradzic ze chca nas wybic.. "Ale tam bzdury piszą np. o ociepleniu klimatu:P.A autor jeszcze nie podał co z tym moim potomstwem:P.

Tu w moim temacie macie linki do filmów i dokumentacji. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4261724 Codex Alimentarius + Monsanto + Byer, ID Farben i BASF + Koncerny farmaceutyczne + GMO + Chemitrails = Światowa kontrola poulacji po przez leki i żywność. No i oczywiście miliardy Euro do jednych kieszeni i władza absolutna. Kto by się na to nie połaszczył? Tu jest link do strony autora artykułu o Codex alimentarius zamieszczonego na o2.pl. Miałem przyjemnośc z nim e-mailować i dał mi link do swojej strony z której mozna sciągnąć filmy na ten temat. Podaję wam i otwórzcie oczy na to co się dzieje za kulisami. www.Przemiana.org/filmy/ www.fnbg.org

Gość life is crazy..
wiecie co mnie smieszy? to, że ludzie maja fakty przed nosem, ale opierają sie przed tym zeby poczytać, zobaczyć, wszystkimi siłami :D a potem będzie płacz i zgrzytanie zebami, ale bedzie juz za późno! od stycznia ma wejść ten nowy Kodeks Żywnościowy i to jest prawda. jak matołom TVN nie przedstawi to wierzyć nie bedą, ach te massmedia, naprawde potrafią ogłupić i sterować społeczeństwem :o

Gość life is crazy..
zenek za uprawe swoich roślinek będziesz płacił wysokie kary :o ludzie czytajcie USTAWY, to naprawde wchodzi do naszych łask :o zmodyfikowana żywnośc genetycznie od nowego roku będzie juz z nami :(

Gość ja to ja to jasne
"Będziesz miał bzdury jak zaczniesz żreć jakieś zmodyfikowane gówno i zaczniesz od sinieć. Powodzenia. Później będzie za późno na protesty i się obsrasz" i co z tego?Predzej Putin nas zdazy wykonczyc.Piszesz o takich pierdolach,a to co naprawde jest wazne jest bagatelizowane.Caly swiat milczy,a w Rosji zle sie dzieje.Putin popiera polityke sowiecka.Kazde oskarzenie o ludobojstwo w tamtych dawnych czasach jest odbierane jako atak na Rosje.Dlaczego?Bo Rosja ma przywodce,ktory popiera masowe mordy.Pojawily sie programy w rosyjskiej telewizji pod tytulem"oczyscmy Rosje ze smieci".Wiadomo o co chodzi:/Pozniej wezma sie za europe tak jak kiedys.A Europa milczy.Udaja,ze nic sie nie dzieje w telewizji tez nic sie nie mowi.Milcza,bo wszyscy sa uzaleznieni od Rosji(doplyw gazu itp.)Tam juz sie zmienia ustroj polityczny.Tylko czekac az to sie przeobrazi w te horror z przed laty.Mowia,ze Hitler byl okrotny.Stalin byl potworem. A ty mi tu o roslinkach.

Gość anakin podpisze
hmm nie wiem dlaczego to ludzi smieszy? :O przeciez ta teoria sprawdza sie od dluzszego czasu, popatrzcie na ludzi z usa... polowa jest chora, otyla, a to wynik gl. ich zywienia, bo tam nie ma takiego chlebka jak u nas, tam jest tylko sztucznie modyfikowany, taki jak teraz u nas............. niestey coraz czesciej spotykamy to u nas..!!! tak wiec zatanowcie sie ludzie czy to co pisze tutaj autorka to oby na pewno sa bzdury?! moze poczytajacie na ten temat zanim sie wypowiecie??! podalam tylko jeden banalny przyklad... hmm kiedy wparwadza ten codex to naprawde bedzie nieciekawie.... nie bedzie juz zdrowej marchewki, pietruszki z wlasnego ogrodka, bo bedzie zakaz uprawy, nie bedzie mozna kupowac witamin itp. i do czego to zmiarza?? hmm.. zastanowcie sie...... poczytajcie.. jakie produkty chca znowu prwoadzic .. wpiszcie w wikipedi... i sami przekonajcie sie jakie one maja dzielanie!!! :P 🖐️

Gość przeraża mnie los
maleńkich dzieci- alergie, alergie, alergie wieczny kaszel , duszności i leki od małego..

Gość ja to ja to jasne
a ja nie twierdze,ze to sa bzdury!Ale sa wazniejsze rzeczy,ktorych wogole nikt nie interesuja!Moze beda zainteresowani jak beda umierac z glodu,a ich rodziny beda mordowane z zimna krwia.Wtedy nawet nie beda jesc tych zmodyfikowanych warzyw!

Gość crazy brezze
dla chcacego nic trudnego ale ludzie wolą myslec o tym co załozyc na siebie przed wyjściem do sklepu badz na jaki kolor pomalowac powieke, na fioletowo czy zielono? sprawy wazne dla nich nie istnieją bo musieli by się nieźle napocic żeby ruszyc mózgiem i pomysleć, to takie ciężkie w tych czasach, doprawdy. szczególnie kiedy tyle przyjemnosci w koło :o

Gość crazy brezze
dzieci od małego są chore bo noworodkom już ładują choroby w postaci szczepionek w układ immunologiczny :(

Gość lepiej było bez szczepionek
i antybiotyków ludzie żyli po 30-40 lat, a co jakiś czas wybiła ich zaraza i był porządek na świecie :p

20 listopada jest pod swjmem ogólnopolska manifestacja przeciwko GMO.

" 13:02 [zgłoś do usunięcia] lepiej było bez szczepionek i antybiotyków ludzie żyli po 30-40 lat, a co jakiś czas wybiła ich zaraza i był porządek na świecie " Ciekawe jakie masz dowody na to że to ma coś wspólnego z szczepionkami:P.