Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Prakla mi zagotowała pranie

Polecane posty

programator sie zwalił i zamiast w 40 stopniach , uprało mi w 90:( Spodnie,koszulki,bluzy.Wszystko zafarbowane na sraczkowy kolr;( Czy to sie da jeszcze odratowac?

ktos pomoże?:(

magnolia2,a czemu nie? Sa z materiału i pierze sie je w 40 stopniach. Czerwona pomarancza,u mnie juz raz byl facet od pralki i powiedzial,ze programator bedzie robil takie psikusy jak sie zle pralke wylaczy.

Gość grew
blahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah no to ni mosz spodni

Gość amper
na jakim programie prałaś ..?? :)

Gość hermionkaa
Zawsze możesz kupić farbę do ubrań w dowolnym kolorze i zagotować w tym ubrania - Ja tak kiedyś robiłam z koszulką. Tyle, że garnek był do wyrzucenia, :)

Witaj, wspolczuje:/ Moja ciocia kupuje w Niemczech takie chusteczki, ktore pojedynczo wrzuca sie do pralki i pranie nigdy nie farbuje, co wiecej- wszystkie pofarbowane ubrania odzyskuja swoj kolor. Moze sporobuj poszukac sie w sklepach typu Schlecker. Chusteczki nazywaja sie Farb- und schmutzfanger firmy Dr. Beckmann. Polecam, mam nadzieje,ze i Tobie pomoga:)

Dziewczyna Ladacoo,bardzo Ci dziekuje:) Poszukam:) Amper ,brałam na "Bawełna 40",ale programator sie sam przestawil na 90(wnioskuje po tym,ze pranie sie zagotowalo,a programator nadal pokazywal 40 stopni) grew,nie ciesz gęby,posprawdzalam na spokojnie i spodniom akurat nic sie nie stalo,to one zafarbowaly reszte:P

Sprzedaj stulejarzom z F23, jako hit na zimę - wiosnę 2010 :p

Nie ma problemu;) A tak swoja droga to ubrania Ci sie nie skurczyly? Moja mama raz tez zle wstawila pranie i rzeczy skurczyly sie:D Akurat nie bylo mnie w domu, wiec moje ciuchy uratowaly sie:D

Vb pomysle o tym :D Dziewczyna Ladacoo własnie jak tylko zobaczyłam,ze to sie gotuje,to od razu pomyslalam,ze teraz moje ciuchy beda zapewne pasowalay juz tylko na mojego 2-letniego siostrzenca. Nie skurczyły sie.Chyba dobry material,na szczescie:)