Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikulinka

* * * * J A K I J E S T W A S Z I D E A Ł ? ? * * * *

Polecane posty

Gość nikulinka

Ja mam w sumie takie pytanko do facetów :D .. co Was kreci u dziewczyn ?? Tj na co zwracacie uwagę jesl chodzi o charakter, osobowaość ale rowniez wygląd ? Jak laska powinna wyglądac, zachowywać sie? jaka powinna byc ? po prostu Jaki jest wasz ideał ? ;P

Gość ńsky
około 160 cm ( lubie niskie są słodziutkie ale mogą też być 165 cm do 170 cm to w zasadzie bez różnicy ) czarne albo brązowe włosy (ale tak samo mogą byc blond to w zasadzie bez znaczenia) ładna buzia chrakterystyczny nosek (nie musi byc mały) fajne kształtne uszu dobrz że by były nie z duże długie włosy najlepiej kręcone przenikliwe spojrzenie musi byc troche przy kości (ale chuda w ostateczności też może byc) generalnie musi mieć to coś w sobie a wtedy wygląd będzie zawsze odpowiedni co do charakteru to musi mieć ostry charakterek ale w żadnym razie nie przeklinać (nie na widze tej cechy u dziewczyn) powinna być zdecydowana i inteligentna (razi mnie głupota --->przykład--->doda), konkretna ,mieć pasje , cel w życiu ale bron losie nie być feministkom (wkurza ją mnie feministki ale w przede wszystkim szkodzą innym kobietą ) do pisze ale generalnie musi mieć coś w sobie (to coś jest w ważniejsze od piękna, choć jak kobieta ma to w sobie to jest najładniejsza no i jak się kocha to wygląd nie ma znaczenia ) kobieta musi byc aniołkiem z małymi różkami

Gość dfsdfsfsfsd
ńsky--> mo,ze bym Ci podpasowała,ale.. feminstką wprawdzie nie jestem, ale dyskryminuję mężczyzn :D

Gość ńsky
to dobrze że dyskryminujesz mężczyzn nam sie należy

Gość nikulinka
Do "taki jeden koles" : ej no słuchaj .! nie chodzi mi o to żeby znaleźć faceta przez net bo to jest załosne ;// chce wiedziec po prostu na co zwracają uwagę chłopaki ! A z Twojej wypowiedzi wnioskuje tylko tyle ze interesuje Cie tylko wygąd .! No wiec piszcie .. co Was kręci u dziewczyn ? ;-)

Gość alfi01
wygląd i zachowanie mnie kręci

Gość alfi01
nikulinka a co was dziewczyny kręci u facetów??

Gość nikulinka
hahaa xd a jaki wygląð i zachowanie Cie kręci ? ;P

Gość alfi01
nie odzszyfrowałem , możesz otwartym tekstem odpisać??

Gość nikulinka
Jeśli chodzi o mnie to Hm... wazna jest osobowosc wiadomo. musi byc opiekunczy romantyczny .. jesli jest smutno to wysłucha przytuli .. potrzeba bliskości .. ale tez wiadomo liczy sie męskośc i to żeby nie było przy nim nudno ;) wiele dziewczyn zwraca też uwage na takie cuś jaak otwieranie dziweczynom drzwi musi byc gentelmenem :) wazne zeby pamiętał o takich szczególach.. jak np koleejny miesiąc bycia razem :) .. kwaity i te spr ;))) no i oczywiście ciachoo :D ale to juz kazdy ma inny typ . najwazniejsza jest osobowość

'nie chodzi mi o to żeby znaleźć faceta przez net bo to jest załosne ;// ' zalosna to moze ty jestes, i w dodatku piszesz jak pokemon:o

Gość alfi01
długość sprzętu??

Gość nikulinka
Aden, sory jesli cie uraziłam ale z deka nie na temat piszesz ;/ kazdy ma prawo do wlasnego zd i takie jest moje .!!

niewiem na jakiej podstawie to piszesz..? ja poznalam Mojego na czacie i juz 1,5 roku ze soba jestesmy nie widze w tym nic zalosnego:o

Gość nikulinka
alfi01 no to w koncu co cie kreci u dziewczyn ? ;P

Gość nikulinka
Aden a ja tak poznalam innego i bylismy ze sobą poł roku a po 5 spotkaniach juz sie więcej nie odezwł ..

Gość nikulinka
po 5 spotkaniach na real po przez czat pisalismy ponad pol roku ...

Gość nikulinka
Ja 19 .. On miał 20

Gość nikulinka
a Ty i Twoj facet ile macie?