Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morskie oczko...

od kiedy zaczynacie kompletowac wyprawke na narodziny dzidzi

Polecane posty

Gość morskie oczko...

kiedy moge zaczac zakupy :)?

Gość kiedy Ci sie podoba
przeciez nikt Ci nie zabroni kupowac ubranek dla dziecka. Tylko powiem Ci z wlasnego doswiadczenia ze lepiej z tym troszke zaczekac jesli masz kolezanki z malymi dziecimi, ktore moga Ci oddac lub pozyczyc te rzeczy. Ja nie kupilam praktycznie zadnego ubranka jeszcze a 2 wielkie szuflady sie nie domykaja a to naraze tylko od 2 kolezanek....no chyba ze uwazasz ze musisz miec wszystko nowe i nie bedziesz ubierala dziecko w ubranko po kims

Ja jestem w 3 msc i uż po malutku chodze po sklepach . Ja sądze że lepiej wcześniej i pomału zacząc niż później wszytko kupic na raz .

Gość ja przy synku
kupowalam w sumie szybko w 6 miesiacu mialam juz wiele rzeczy a pod koniec 6tygo miesiaca mialam prawie wszystko lacznie z lozeczkiem wozek jedynie kupilam w grudniu a rodzilam pod koniec stycznia , od poczatku stycznia mialam spakowana torbe , mysle ze od 20 tyg to spokojnie taki optymalny czas na kupowanie , nie za pozno nie za wczesnie , oczywiscie mozesz wczesniej ;) w ktorym tyg jestes ?

Gość lepiej wczesniej
pomału chodzić, oglądać i robić zakupy, niż później, kiedy ciąża jest zaawansowana i wszystko męczy. no chyba, ze przez internet zrobisz zakupy