Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiarka

ex faceta .............

Polecane posty

Gość kasiarka

ex faceta się kurwa od 6 lat nie może odczepić, wiecznie słodko uśmiechnięta, pamiętająca o urodzinkach jego, wysyłająca swoje foteczki, prezenciki .... Tak słodka, że aż mi się rzygać chce Drażni mnie to Raczej nie jest to już zazdrość (kiedyś była, przeszło mi - nie wiem czemu, może się uczucie wypala albo ....), tylko wstyd :) Wstydzę się przed znajomymi, którzy np. widzą jej komentarze na profilach społecznościowych mojego faceta - wydaje mi się, że mają mnie za frajerkę, która sobie daje chodzić po głowie. Mam dość tego, nadto mam dość rodziny faceta, tylko on jakoś mi nie zbrzydł :P .

Gość dlaczego chlopak
nie pogoni eks :P niektore kobiety-desperatki to wstydu i szacunku do siebie nie maja :o

Gość facet chce z nia kontaktu
a ciebie nie szanuje. przywyknij :P

Gość kasiarka
myślisz, ze to objaw braku szacunku ? nie wiem - w sumie ona nie robi nic oficjalnie złego Rozstali się w przyjaźni to jak można jej powiedzieć "weź się odwal" :) tak trochę nie ten tego :)

Gość kasiarka
dlaczego nie pogoni? jak pisałam wyżej - ona w sumie nic złego nie robi, a przynajmniej ja o tym nie wiem :P mieszka sobie daleko za granicami naszego cudnego kraju i ... co jakiś czas się odzywa, żeby tak przypadkiem o niej nie zapomnieć :P

Gość kasiarka
tyyylko tak mnie jakoś wkur.wia :D

Umów się z nią po koleżeńsku na kawke :d i wytłumacz dosłownie o co chodzi tak żeby było jej głupio. A jeżeli nie bedzie jej głupio to znaczy ze jest zwykła K Ą

Gość a czy on wie ze cie to zlosci
autorko? czy mowilas mu to ? bo jak powiedzialas a on to olał to ..... wspolczuje Ma cie w d....

Gość kasiarka
Kozi hmm ja myślę, że ona jest zwykła KA :P rozstali się, bo się puściła (za granicą będąc) będąc z moim M. Następnie chciała do niego wrócić - przyjechała do kraju (temu nowemu powiedziała, że jedzie odwiedzić rodzinę w Polsce bo coś się stało - nie wiem dokładnie) i w czasie tego pobytu w kraju chciała wrócić do M. On oczywiście się nie zgodził, zostali kolegą i koleżanką No i ona widząc, że nie odzyska nic to znowu wyjechała za granicę i "wróciła" do tamtego (z którym zdradziła M.) Piszę "Wróciła", bo tamten nie wiedział, ze ona chiała być nadal z M. Ufff ale to pokręcone :D tak, na pczątku związku powiedziałam (hmm wykrzyczałam:P) ale usłyszałąm, że to nienormalne odcinać się od ludzi, z ktorymi coś nas łączyło i byli ważni Że ona zawsze będzie dla niego kimś ważnym, bo przez pewien okres życia z nią był

Gość wiesz to normalne
dziwne by było i bym się zastanawiała nad facetem , który nie znosi swoich eks i one jego To by znaczyło, ze cos z nim nie tak wyluzuj

Gość kasiarka
no poniekąd przyznaję rację Ale ....... wiesz to jest takie odczucie wobec tej sytuacji: wiem, że coś mi nie pasuje w tym, ale nie wiem co Ale instynkt mi mówi,że coś nie jest ok

Gość instynkt ci dobrze podpowiada
coś jest nie tak ... z twoim poczuciem własnej wartości. Wyluzuj dziewczyno. To, że ty go chcesz, nie znaczy, że chcą go wszystkie inne kobiety. A najrzadziej chcą się nawzajem eks partnerzy. Ja tam z wszystkimi eksami jestem w dobrych relacjach a kiedyś to nawet podałam rękę kochance eks męża, z którą mnie zdradzał. Niech dziwka wie, że pani ma klasę i nie bedzie się zniżać do robienia jej satysfakcji scenami. Fałszywy uśmiech na twarzy to znacznie lepsza szpila dla takiej.

Gość kasiarka
pewnie masz sporo racji Tyle, że ta eks chciała powrotu dość mocno Jeszcze 2 lata po ich rozstaniu pisała mu, że nikogo tak nie kocha jak jego ... Ale masz rację CO się będę przejmować jakąś niunią ;) Tylko mi czasem głupio się robi, jak jakaś wspólna znajoma osoba niby od niechcenia rzuca tekst powiązany z moim facetem i jego eks z zaznaczeniem jak to oni długo kontakt utrzymują mimo rozstania Ale kij im wszystkim w oko (nawet mojemu M.)