Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamaanana mamama amrtynkii

Juz nie daje rady.Siadam psychicznie.

Polecane posty

Jestem mloda mama.Mam 7 miesieczna coreczke.Mala jest sliczna zdrowa.Ale ja juz mam dosc takiego zycia.Cale dnie same w domu z dzieckiem.Kazdy dzien jest taki sam, kupki, zupki.Nie mam jak wrocic do pracy.A jeszcze idzie jesien i zima i czuje ze wariuje.

Gość wiusenka
byle do wiosny, zobaczysz zleci i dziecko zacznie być coraz bardziej kontaktowe

Przez pol roku bylo ok.Corcie urodzialam na wiosne.Cala wiosne i lato czesto codziennie chodzilsymsy na dlugie spacerki a teraz podziemy na 1-1,5 h na spacer i do domu.Maz pracuje na zmainy.Dzis pracuje do 22 i dopiero bedzie w domu o 23.Nawet nie mam do kogo buzi otworzyc.

Gość biedronkkofsska
jak dzieciak spi , to cos poczytaj , popros koleznake zeby przyszla na kawke , obejrzyj jakis filmik , nie siedz na kafe to doluje

Ja na kafe ciagle przesiaduje.Ja juz niewiem co mam robic.Jestem tak tym wszystkim znurzona , znudzona.

Gość hejkaaaa
jeśli masz ochote podaj mejla albo nr gg to chetnie z tobą porozmawiam, mam podobną sytucje niestety.. :(

to moje gg-12393194

Ja też wpadam w depresję... Mam 2 miesięczną córkę i spędzam z nią sama całe dnie. mała w ogóle w dzień nie chce spać, a dziś np. jest strasznie marudna. Brak mi już cierpliwości, wysiadam, czasem normalnie mam ochotę coś jej zrobić na złość.Oczywiście nic jej nie zrobię, ale te negatywne uczucia są okropne. Help!

Mnie najgorzej meczy to ze nie mam nic czasu dla siebie.Nic nie moge w domu zrobic bo mala ciagle domaga sie mojej osoby przy sobie.Czuje sie taka ograniczona we wszystkim,

niestety, takie uroki bycia mama....nikt nie obiecywał ze bedzie łatwo, a okres jesienno- zimowy jest najgorszy...nie tylko dla mam ale i dzieci

Gość ojejeu
och kochana to cie pociesze, ja mam 3 dzieci w tym jedno 2 tgodniowe i zeby ktos nie gadal sama chcialam i wcale nie narzekam, ale czasu to ja sie nie mam nawe wysr.... spokojnie, ale jak spojrze w tepoje mordki kochane to w nosie mam to czy mam czas dla siebie czy nie. Nie powiem bo nerwy tez mi puszczaja i nie raz wrzasne albo poplacze sie z bezsilnosci ale ogolnie jestem z siebie samej dumna ze poradze sama z trojka dzieci bo maz wiecznie w pracy :)

Gość napisz do mnie
lolka84@o2.pl

ja mam prawie 9 miesieczne i zaczyna juz wstawac chce wszedzie wejsc. musisz nauczyc dziecko zeby samo umialo sie bawic to wtedy bedziesz miec czas dla siebie ,w dzien tez powinien ci spac z 2-3 godzinki to tez kolejny czas dla ciebie .czytaj ksiazki ogladaj filmy ucz sie jezykow miesiace mina i znow bedzie wiosna a dziecko bezdie juz wieksze :) tu masz stonki do filmow ,seriali www.upp.pl www.eonline.pl ty przynajmniej jestes w polsce a ja jestem zagranica i nie mam tu zadnych kolezanek:(

Gość hehe PrzyszłaMAma23de
to co dziecko "powinno" (czytaj: chcielibyśmy), a co robi to dwie różne rzeczy mój synek śpi w dzień max 1,5 h i Bogu dziękuję, bo gdy był młodszy nie spał w dzień WCALE tego nie można wypracować;)

Moja w dzien spi 3 razy robi sobie drzemki po 20-30 min.I przez ten czas nie jestem w stanie nic w domu zrobic.

❤️ moj syn zasypia o 20stej :) wiec mam troche czasu dla siebie .. wstaje o 5 rano :( w dzien spi od 8-10.30 i potem od 13 -15.30 a ma prawie rok :P takze nie narzekam :) bardziej na nude :P Moze jest jakas mama z poznania i jest chetne na wspolny spacerek ?🌻

Gość no to powiem Ci że mój
do 6-go miesiąc nie spał NIC a NIC! dopiero jak zaczął dostawać inne jedzenie niż tylko cyc zaczął mi spać najpierw 2xpo20 minut:O potem wydłużyło się do 2xpo 30-40 minut super, nie?:O dopiero jak odstawiłam całkowicie od cyca i zmieniłam rytm dnia to zaczął spać raz w dzień do max 1,5 h i dla mnie to naprawdę RAJ w porównaniu z tym co było;):D